FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 3-1

VIDEO Mirel Rădoi a venit cu un superbolid la Dinamo - Clinceni! A făcut senzație în parcarea de la oficială

Selecționerul Mirel Rădoi, 40 de ani, a urmărit din tribune duelul Dinamo - Academica Clinceni, 3-1 +7   FOTO
Selecționerul Mirel Rădoi, 40 de ani, a urmărit din tribune duelul Dinamo - Academica Clinceni, 3-1

Articol de - Publicat luni, 02 august 2021 23:32 / Actualizat marti, 03 august 2021 00:04

Selecționerul Mirel Rădoi, 40 de ani, a urmărit din tribune duelul Dinamo - Academica Clinceni, 3-1.

Rădoi a ieșit cu greu din arenă la final, din zona tribunei oficiale din Ștefan cel Mare.

Antrenorul a venit cu mașina personală, un Rolls-Royce Cullinan Billionaire de peste 300.000 de euro, cu care a făcut senzație la stadion. 

+3 FOTO

„Eu am câştigat 15 milioane în toată cariera, din care vreo șase s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo două pe ceasuri”, spunea în trecut Mirel Rădoi, un veritabil împătimit al achizițiilor de lux.

Dinamo - Clinceni 3-1 » Sorescu show! Supergoluri marcate în Ștefan cel Mare

Dinamo a reușit încă un rezultat bun și a obținut a doua victorie din acest sezon, în trei etape, 3-1 contra Academicii Clinceni.

Meciul a început echilibrat, cu ocazii la ambele porți. Răuță (în minutul 14) și Bani (23) au ratat pentru Dinamo, în timp ce Vellios (18) a irosit o șansă pentru oaspeți.

Două goluri de generic în prima repriză

Finalul primei reprize a meciului Dinamo – Academica Clinceni a fost unul spectaculos, cu două reușite de generic. 

Mai întâi, Academica Clinceni a deschis scorul prin mijlocașul Marius Cioiu (21 de ani). Acesta a primit o pasă la marginea careului, a intrat în careu și a șutat superb. Mingea s-a dus sub bară, iar Eșanu nu a avut replică.

Socrul pauzei a fost 1-1, după un supergol marcat de Deian Sorescu. Golgeterul Ligii 1 a marcat al patrulea gol din acest sezon în minutul 45+3. Mijlocașul lui Dinamo a plecat din propria jumătate, pe partea stângă, a depășit un adversar și a intrat în centru, șutând puternic la colțul lung.

Dinamo, a doua victorie în Liga 1

+27 FOTO

În repriza a doua, cele două echipe au alternat momentele bune de joc, dar au lipsit ocaziile clare de joc.

În finalul partidei, Dinamo a dat lovitura. În minutul 71, Ricardo Grigore i-a pasat excelent lui Andreas Mihaiu, iar extrema „câinilor” a marcat din mijlocul careului, după o preluare excelentă.

Până la final, Academica Clinceni nu a avut forța de a egala, iar în minutul 90+3, Dinamo a marcat golul decisiv. „Câinii” au plecat pe contraatac, iar Bani i-a pasat în fața porții lui Deian Sorescu, care făcut dubla.

Cu două victorii (3-2 cu FC Voluntari și 2-1 cu Academica Clinceni) și o înfrângere (0-1 cu FCU Craiova) Dinamo are 6 puncte și este e pe locul 4. De partea cealaltă, Academica Clinceni este ultima, cu trei înfrângeri.

2.400 de spectatoriau fost prezenți în „Ștefan cel Mare”

EXCLUSIV Gigi Becali a pus mâna pe telefon și a sunat în vestiar! Jucătorii l-au ascultat o oră: „Băi Vlade, tu nici muște nu poți să prinzi!”

Dario Bonetti îl „urechează” pe Steliano Filip: „Spune chestii pe care ar trebui să nu le spună” + Noutăți cu privire la Paul Anton

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
creeperno115
creeperno115  •  03 August 2021, 22:46

Bravo lui! Sunt banii lui, face ce vrea cu ei

creeperno115
creeperno115  •  03 August 2021, 22:46

Bravo lui! Sunt banii lui, face ce vrea cu ei

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  03 August 2021, 20:37

Radoi, groparul fotbalului romanesc !Rusine celor care l-au pus in functie si-l sustin !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează