FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo dă loviturile iernii! După Figueiredo, s-a înțeles cu alți doi jucători de la CFR Cluj

Jonathan Rodriguez (în stânga), la CFR Cluj // foto: Imago Images
Jonathan Rodriguez (în stânga), la CFR Cluj // foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 21 ianuarie 2022 15:37 / Actualizat vineri, 21 ianuarie 2022 16:07

Dinamo a ajuns la un acord cu „închizătorul” Jonathan Rodriguez (31 de ani), care vine sub formă de împrumut de la CFR Cluj. El va ajunge în Ștefan cel Mare „la pachet” cu atacantul Dusan Celar (25). 

Conducerea lui Dinamo a reușit astăzi lovitură după lovitură. Mai întâi a anunțat transferul portarului Cristiano Figueiredo, apoi a bătut palma cu echipa campioană pentru împrumutul a doi jucători. 

Este vorba despre Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, care, din informațiile GSP.ro, vor evolua în alb-roșu în a doua parte a sezonului.

Răzvan Zăvăleanu dezvăluie: „Sunt interesați să investească la Dinamo”
DINAMO
Răzvan Zăvăleanu dezvăluie: „Sunt interesați să investească la Dinamo”

Jonathan Rodriguez, la Dinamo! 

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil. Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile. După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute.

Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că a fost plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

Dusan Celar, la Dinamo 

În curtea lui Dinamo ajunge și Dusan Celar, un atacant sârb în vârstă de 25 de ani, adus de CFR Cluj în septembrie 2021 pentru echipa a doua. Înainte să ajungă în România, Celar evoluase doar pentru cluburi din țara natală, precum Smederevo, FK Sindjelic Belgrad și BASK Belgrad.

Mandic, ultimul pe lista lui Dinamo

Ultima piesă din puzzle rămâne Nikola Mandic, un atacant central în vârstă de 26 de ani care a jucat ultima dată la Rudar Prijedor, în Bosnia. El este așteptat să semneze în weekend și ar fi ultimul transfer al lui Dinamo în această iarnă.

Toate mutările făcute de Dinamo în această iarnă 

  • ANTRENOR: Flavius Stoican (nou)
  • VENIRI: Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), I. Jovanovici (Suduva), Pierret (Boulogne), Chesneau (Chiajna), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Figueiredo, Jonathan Rodriguez, Dusan Celar (CFR Cluj)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: R. Moldoveanu (Farul), Gluhakovic (liber), Vestenicky (liber), Nunic (liber), Neicuțescu (liber), Pinto (liber), Itu (CFR Cluj), Sorescu (Raków Czestochowa), Espinosa (liber), R. Popa (liber), Țîră (liber)

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Deian Sorescu, mesaj de adio pentru Dinamo: „Am purtat cu mândrie tricoul”

Campania de achiziții a lui Dinamo, luată la rost: „Unii dintre cei aduși au fost refuzați de echipe din Liga 2!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (45)
124022513372488
Doru Alin  •  22 Ianuarie 2022, 07:55
Postat de mcvyper pe 21 Ianuarie 2022, 19:37

3 jucatori, 3 puncte asigurate. Nu zic ca nu ii bateau oricum, dar acum dorm linistiti

E oricum in ultima etapa, probabil atunci vom avea vreo 16 puncte avans fata de a doua clasata si vom testa cu Dinamo tineretul nostru care trebuie promovat. Avem 6 africani tineri si un sudamerican.

creeperno115
creeperno115  •  21 Ianuarie 2022, 22:45

Figueredo portar foarte bun. Uita-te la ce-a jucat la hermannstadt

cfrinho
cfrinho  •  21 Ianuarie 2022, 20:20
Postat de calinescu_ pe 21 Ianuarie 2022, 16:21

Ce sa facem cu Figueredo ???? Avem 5 portari ...!!!! Nebunie ...!!! ELY FERNANDEZ era o solutie super ...!!!

E slab, nu stiu de ce l-ati mai luat. Rodriguez e foarte ok.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează