FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - DINAMO 1-0

Dinamo e ultima, are 5 înfrângeri consecutive, dar jucătorii se întrec în promisiuni: „Nu mai pierdem până la sfârșitul campionatului”

Dinamo e ultima în play-out. foto: Cristi Preda +14   FOTO
Dinamo e ultima în play-out. foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iulie 2020 08:18 / Actualizat vineri, 03 iulie 2020 09:23

VIITORUL - DINAMO 1-0. „Sufocați” de probleme și de locul rușinos din clasament, dinamoviștii încearcă să strângă rândurile. Jucătorii sunt optimiști că echipa nu va mai pierde niciun meci până la finalul play-out-ului și scot din discuție posibilitatea ca Dinamo să retrogradeze.  

„Părerea mea că acum începem să ne revenim uşor, uşor. Nu a fost uşor, am trecut printr-o perioadă foarte, foarte grea, dar nu avem scuze. Părerea mea că noi creştem de la meci la meci. Am făcut un joc bun. Cred că nicio echipă, la Viitorul acasă, nu i-a presat cum i-am presat noi în a doua repriză. Şi eu cred că de la meci la meci creştem.

Au fost momente grele la începutul sezonului, am continuat cu momente grele, iar acum se pare că toate se răsfrâng asupra noastră. Dar e doar vina noastră, noi jucăm în teren, noi suntem partizanii şi noi trebuie să o scoatem la capăt. Eu zic că, de la meciul viitor, nu vom mai pierde până la sfârşit niciun partidă”, a spus Răuță, la TV Telekom Sport. 

„Adi Mihalcea are susținerea noastră”

„Noi suntem lângă Mister, el nu are nicio vină. Noi intrăm în teren, noi suntem cei care jucăm. Nu au fost certuri în vestiar, au fost chestiuni tactice pe care ni le-am reproşat între noi. Aşa e normal într-un vestiar. Mister va avea susţinerea noastră şi eu cred că, alături de dânsul, o vom scoate la capăt. Nu cred că Dinamo e de ultimul loc şi nu cred că jocul nostru de astăzi a arătat că suntem echipă de ultimul loc” - Alexandru Răuță, mijlocaș Dinamo

FOTO. Imagini tari din Viitorul - Dinamo 1-0

+10 FOTO

VIDEO. Gabi Răduță, dialog în direct cu fostul atacant al lui Dinamo, Claudiu Vaișcovici, după Viitorul - Dinamo 1-0: 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

VIITORUL - DINAMO 1-0. Mihalcea, out de la Dinamo?! Cine s-ar pregăti să-i ia locul

VIITORUL - DINAMO 1-0. Cătălin Straton, descătușat la interviuri! A respins ultima măsură a conducerii: „Nu sunt de acord cu aducerea lui”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  03 Iulie 2020, 20:46
Postat de Costel Pisleaga pe 03 Iulie 2020, 19:12

DEMISIA !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU , 1 din 5 !!! balanescu , danciulescu si trandafir DEMISIA !!! perovic , popa , montini , kilyen , kostrna si skovajsa drum bun cale batuta ..................... !!!

:))))))))) Rednic?? Esti cu capul ba, nu lasa el Iasul !!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  03 Iulie 2020, 19:12

DEMISIA !!! REDNIC , MULTESCU , CHIRILA , MOLDOVAN sau BRATU , 1 din 5 !!! balanescu , danciulescu si trandafir DEMISIA !!! perovic , popa , montini , kilyen , kostrna si skovajsa drum bun cale batuta ..................... !!!

10156013562479806
Oprisan Niculae  •  03 Iulie 2020, 12:39

Dinamo poate sa pice in B dar la fel de bine se poate salva.Ideea principala este ca au jucatori mediocri , un antrenor slab si fara experiwnta precum si o conducere hazlie.Abia astept ca asociatia Doar Dinamo Bucuresti sa preia conducerea efectiva a clubului.Sunt tare curios cum vor conduce cei din galerie clubul.Mai bine sau mai rau decat Negoita?Si bani de unde?Cat credeti ca va dainui acest entuziasm al suporterilor?Cati bani vor mai putea strange ca sa tina clubul?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează