FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Bonetti nu renunță! Mesaj neașteptat pentru șefii lui Dinamo

Dario Bonetti // FOTO: Imago
Dario Bonetti // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 08:25 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 12:30

Dinamo vrea un înlocuitor pentru Dario Bonetti (60 de ani). Cum italianul nu vrea să renunțe la formația alb-roșie, „câinii” nu pot aduce încă un alt antrenor.

  • CSU Craiova – Dinamo se joacă luni, de la ora 21:00. Partida va fi liveTEXT și video pe GSP.ro și în direct pe LookSport+, TV Telekom Sport și Digi Sport. 

Aflat în Italia, de unde a anunțat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19, Dario Bonetti ar fi transmis că nu e dispus să-și întrerupă contractul cu Dinamo. Din contră.

Dario Bonetti, gata să revină la Dinamo

Deși nu mai este dorit de Iuliu Mureșan, administratorul judiciar al „câinilor”, Bonetti vrea să revină la echipă, potrivit Fanatik

A transmis că va reveni la antrenamentele echipei în cel mai scurt timp, după ce va avea un test negativ de COVID.

Cu Bonetti pe bancă, Dinamo a obținut două victorii (3-2 cu FC Voluntari și 3-1 cu Academica Clinceni) și 6 înfrângeri, printre care 0-6 cu FCSB. După plecarea lui Italia, de pregătirea echipei se ocupă secundul Sorin Colceag.

Până nu rezolvăm situaţia cu Dario Bonetti, nu putem pune pe nimeni principal. Sper ca Dario să semneze rezilierea amiabilă, pentru că este cel mai bun lucru pentru toată lumea. Sper să înțeleagă acest lucru. Nimeni nu are nimic cu el şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru că a venit într-un moment foarte greu pentru Dinamo, cum am venit şi eu 
- Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Doi pentru un loc la Dinamo: Rednic și Bergodi 

Mircea Rednic (59 de ani) urma să aibă ieri o întâlnire cu Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, și cu Nicolae Badea, omul care conduce clubul din umbră. Conform surselor GSP, întrevederea a fost pusă pe hold, întrucât clubul din Ștefan cel Mare are în acest moment un antrenor principal - pe Dario Bonetti, care nu și-a reziliat acordul cu „câinii”! -, astfel că orice altă discuție poate periclita atât situația lui Mircea Rednic, cât și pe cea a grupării.

Mai mult, Rednic a transmis clar celor de la Dinamo că este interesat de negocieri, dar mai întâi să rezolve situația lui Bonetti. „Atât timp cât Dinamo are antrenor, nu avem cum să ne vedem! După, da”, le-a transmis tehnicianul care a cucerit ultimul titlu de campion pentru roș-alb

Dacă negocierile cu Mircea Rednic se vor bloca definitiv, Dinamo va reveni la varianta Cristiano Bergodi. Italianul a fost dorit înaintea „Puriului”, doar că a întârziat să dea un răspuns, nefiind mulțumit de salariul propus.

VIDEO Meci tare în Liga 1! Totul despre CSU Craiova - Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Mircea Rednic ar vrea să lucreze cu Ioan Andone la Dinamo! Răspunsul „Fălcosului”: „Vin doar șeful lui”

Mircea Rednic pune o mare condiție înainte de a continua negocierile cu Dinamo!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (28)
paolo14
paolo14  •  26 Septembrie 2021, 05:54

Bravo Bonetti, i se usuca ficatii lui bucurica, anghel si tararache!

creeperno115
creeperno115  •  25 Septembrie 2021, 22:42

Am fost la discuţii cu Badea, dar încă situaţia lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă şi situaţia se va clarifica, i-am spus şi lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi", a declarat Rednic, pentru Sport Total FM.

bradjack
bradjack  •  25 Septembrie 2021, 15:37
Postat de demolarii pe 25 Septembrie 2021, 13:53

Nu e o mare problemă. O minte deschisa ar putea să le găsească loc și lui Boneti și lui Rednic, astfel încât Dinamo să crească. O schemă ar fi cu Rednic - manager echipa , Boneti -antrenor . Totul tine de capacitatea lui Iuliu Mureșan de a avea o viziune corecta asupra situației. Cred ca pentru I Mureșan mai stringent este sa caute resurse financiare, care sa asigure stabilitate.....

redmic nu mai vine,ce naiba tot insisti cu el. daca venea,venea in vara sau pana acum.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează