FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Săptămână decisivă la Dinamo: prima declarație a lui Uhrin după ce a plecat din București, când vine noul conducător și ce veste uriașă pot primi „câinii”

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de , - Publicat vineri, 02 iulie 2021 11:49 / Actualizat vineri, 02 iulie 2021 13:31

Situația la Dinamo este tot mai neclară, iar săptămâna următoare ar putea fi una extrem de importantă pentru viitorul apropiat al clubului.

UPDATE 13:30 » Duhan Uhrin rupe tăcerea pentru GSP.RO

Antrenorul lui Dinamo a oferit un mesaj scurt cu privire la situația sa.

„Cred că luni voi fi înapoi la București, Vom vedea ce va mai fi la Dinamo”, a spus cehul pentru Gazeta Sporturilor.

Dusan Uhrin a plecat din România

Jucătorii lui Dinamo sunt nemulțumiți de situația în care e clubul, refuză să joace partidele amicale și își cer restanțele. În ultimele zile, aceștia doar s-au antrenat ușor, fiind deranjați și de faptul că nu există doctor la echipă.

Mai mult, după amicalul de sâmbătă cu Metaloglobus s-a anulat, cehul Dusan Uhrin a decis să plece din țară. Antrenorul, din informațiile Gazetei, are anumite probleme personale și le-a transmis apropiaților că va reveni în țară luni.

Totuși, speră ca această plecare să fie și un semnal de alarmă și vrea ca fanii să rezolve cât mai repede problemele financiare. Antrenorul nu a transmis că nu va reveni de la Praga, dar va renunța dacă nu se schimbă urgent ceva în bine.

Dinamo, fără medic 

Antrenamentele lui Dinamo se desfășoară le intensitate minimă. Jucătorii se pregătesc lejer, făcând doar „5 contra 2”. 

Mai mult, clubul nu are medic prezent la Săftica, iar la antrenamentul de joi a avut loc un incident neplăcut. Ahmed Bani și-a spart arcada la un duel, iar la teren nu era niciun doctor care să-l ajute. 

„Câinii” sunt tot mai puțini la antrenamente. Florin Bejan a decis să plece din cauza datoriilor, iar Ante Puljic și Paul Anton sunt accidentați. Astfel, clubul nu are în prezent fundași centrali.

Iuliu Mureșan vine la Dinamo

Propus de Nicolae Badea, Iuliu Mureșan este foarte aproape de a deveni noul conducător de la Dinamo. Sursele Gazetei dezvăluie că acesta ar urma să semneze săptămâna viitoare și vrea să să aibă o discuție cu jucătorii pentru a le asculta dorințele și a încerca să rezolve problemele din lot.

Dinamo poate scăpa de interdicția de a face transferuri

Dinamo a primit de la FIFA interdicție de a face transferuri, dar clubul a făcut contestație. Dinamovișii sperau să primească o dispensă din partea TAS, din moment ce au plătit taxa, și, până la formarea completului de judecată și analizarea cazului, să aibă înștiințarea prin care să se poată debloca transferurile. 

Astfel, la finalul săptămânii viitoare , clubului i s-ar putea îndeplini dorința și ar putea aduce jucători până la începerea procesului la TAS.

VIDEO Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Se anunță vremuri complicate pentru jucătorii lui Dinamo! „Câinii” primesc vești teribile după intrarea în insolvență: „Vor lua zero lei”

Dusan Uhrin, ultimatum pentru Dinamo? „Dacă nu se rezolvă lucrurile până atunci, va pleca” » Reacția antrenorului

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
creeperno115
creeperno115  •  02 Iulie 2021, 22:37

Mercenarii o sa ramana cu buza umflata, iar Dinamo se va relansa cu jucatori tineri

rocky5
rocky5  •  02 Iulie 2021, 18:37
Postat de sameoldstuff pe 02 Iulie 2021, 14:02

Să vii în Parcul Dinamo. Avem toate medaliile olimpice, toată fala țării în materie de sport la nivel mondial.

Lipă si cu Patzaichin au medalii olimpice cât toate celelalte cluburi din România la un loc!

undergrant
undergrant  •  02 Iulie 2021, 17:52
Postat de bando_ pe 02 Iulie 2021, 14:15

Orice se poate întâmpla la Dinamo, mai puțin desființarea, asta e clar. Chit ca se întoarce într-o formă sau alta la clubul mamă, dar v-or fi mereu acolo... Asa ca doritorii la desființarea lui Dinamo pot să-și găsească o alta ocupație. Însă un lucru rămâne cert, această pată pe istoria lui Dinamo din ultimii 7-8 ani o sa rămână pe veci.

"Bando", daca ai sti sa scrii corect, ti-as aprecia optimismul... Dinamo, sau Cornel Dinu, devin amintiri jenante, fiindca realitatea nu iarta; daca nu mai gasesti oameni cu bani de prostit, precum ala cu elongatia de penis, aceste epave se scufunda... Imi pare extrem de rau de suporterii exceptionali ai aceste echipe!

Vezi toate comentariile (40)
Comentează