FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 1-0

Cornel Dinu, prima reacție după demisia lui Mulțescu de la Dinamo: „Mă înfioară când văd asta” » Ce problemă crede că va avea Uhrin

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 aprilie 2021 08:31 / Actualizat miercuri, 14 aprilie 2021 09:13

Gigi Mulțescu (69 de ani) și-a anunțat demisia de la Dinamo după 0-1 cu Astra, în turul semifinalelor Cupei României. Acesta va fi înlocuit de cehul Dusan Uhrin (53 de ani). 

Cornel Dinu, fost campion cu Dinamo ca jucător și antrenor, a analizat situația din cadrul clubului și a vorbit despre decizia lui Gigi Mulțescu de a pleca după patru înfrângeri în patru meciuri pe banca roș-albilor.

„Pe mine mă înfioară când văd cum arată Gigi. Câtă suferință...Rar am văzut o față de om așa de chinuită. Mai bine că a renunțat pentru că situația este extrem de grea, de complicată și putea să-i provoace un rău iremediabil. Îmi pare rău de suferința vizibilă a lui Gigi Mulțescu”, a spus Cornel Dinu pentru Fanatik.

Cornel Dinu: „Nu știu câtă autoritate poate impune Uhrin la Dinamo”

„Procurorul” a comentat și numirea lui Dusan Uhrin, fiind de părere că cehul poate avea probleme în a conduce vestiarul „câinilor”. 

Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin
ASTRA - DINAMO 1-0
Dinamo are un nou antrenor! Acord total cu Dusan Uhrin

„Eu am niște rezerve relativ la Uhrin. Este un tip serios, cu multă cultură fotbalistică și experiență, dar nu știu câtă carismă are, câtă autoritate poate impune. Degeaba pui un profesionist indubitabil ca Uhrin dacă nu are și exercițiul biciului.

Uhrin nu poate să facă vreo minune de unul singur. Ca să aibă vreo șansă, lui Uhrin îi trebuie alături oameni puternici, cu autoritate și competență, care știu ce înseamnă istoria lui Dinamo, care au făcut istorie la Dinamo și care pot să impună în vestiar o anumită atitudine. Așa este la toate echipele mari”, a adăugat Dinu.

VIDEO Gigi Mulțescu a demisionat de la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Un jucător de la Dinamo, cel mai slab de pe teren! Cât a luat Mulțescu la ultimul meci pentru „câini”

Bratu a aflat în direct că Dinamo a ales alt antrenor: „M-aș fi băgat! Știam ce trebuie făcut”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
maddad
maddad  •  14 Aprilie 2021, 11:52
Postat de ray51 pe 14 Aprilie 2021, 10:40

In priinta lui Gigi Multescu, ai perfecta dreptate. Arata groaznic omuletul. O 'epava' ... dar nu cred ca Doar Dinamo e de vina.

Gresit. Douå epave. Ai uitat de Dinamo:)))

ray51
ray51  •  14 Aprilie 2021, 10:40

In priinta lui Gigi Multescu, ai perfecta dreptate. Arata groaznic omuletul. O 'epava' ... dar nu cred ca Doar Dinamo e de vina.

mosh_gerilla.1948
mosh_gerilla.1948  •  14 Aprilie 2021, 10:32
Postat de alexmirona pe 14 Aprilie 2021, 10:27

Mi se pare mie, sau Cornel se autopropune pentru o oarece pozitie in structura clubului?

Ți se pare ție.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează