FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Cum l-a convins Ionuț Chirilă pe Săvulescu să-l aducă la Dinamo: „Sunt niște chestiuni pe care el le zice”

Articol de GSP - Publicat luni, 25 octombrie 2021 12:05 / Actualizat luni, 25 octombrie 2021 13:08

Victor Becali a fost invitat în această dimineață la GSP LIVE și a dezvăluit cum ar fi putut ajunge Ionuț Chirilă la Dinamo.

Un apropiat de fosta conducere a „câinilor”, Victor Becali a spus că Dragoș Săvulescu, fost acționar la Dinamo, l-a vrut la echipă pe Ionuț Chirilă, actualul antrenor de la Academica Clinceni.

VIDEO Cum l-a convins Ionuț Chirilă pe Săvulescu să-l aducă la Dinamo: „L-a impresionat”

„El e în conflict cu Mircea Lucescu? Cu ce să-l blocheze Mircea Lucescu? Nu cred că poate exista un conflict între ei. Eu am o relație foarte bună cu Ionuț. Poate Săvulescu l-a vrut antrenor la Dinamo. Când nu era comunism în România. Acum e comunism. Săvulescu spune că e o țară comunistă. Cât timp era aici, nu era o țară comunistă. Da, da, e dizident politic.

Săvulescu mi-a explicat de ce trebuie să fie Chirilă la Dinamo. Pentru că (n.r. -râde)... Sunt niște chestiuni pe care el le zice, că forța colectivă bate valoare individuală, că trebuie să pasăm pe poziții viitoare... Pe Săvulescu l-a impresionat. Ionuț explică bine, are talent. Dar nu cred că Borcea l-a oprit. I-a spus Lucescu lui Borcea sa nu-l pună pe Chirila la Dinamo?

În perioada aia știam tot ce se întâmplă la Dinamo. Dacă Badea și Borcea ar fi vrut... Borcea e mai repezit, dar Badea e mai altfel, analizează. Poate i-a cerut părerea lui Lucescu, dar nu ar fi pus pe cine a propus Lucescu”, a spus Victor Becali la GSP Live. 

Condamnatul Dragoș Săvulescu vrea să dea în judecată România, fiindcă a vrut să-l aresteze: „Țară comunistă, fără cultura statului de drept”

  • Dragoș Săvulescu a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate pentru complicitate la abuz în serviciu și pentru că a făcut parte dintr-un grup infracțional organizat care a prejudiciat statul român cu 112 milioane de euro într-un dosar retrocedărilor de plaje şi faleze în Constanţa şi Mamaia.
  • Fostul acționar al lui Dinamo era în vacanță în Grecia alături de iubită, modelul Angela Martini, a fost prins, dar Curtea de Apel din țara balcanică a refuzat extrădarea lui către România, așa că Săvulescu a putut să se întoarcă în Italia.

Dragoș Săvulescu a spus în septembrie că vrea să ceară daune pentru că statul român a încercat să-l aresteze.

Am pierdut bani şi timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media, care se bazau pe ştiri false. Am suferit daune psihologice, soţia mea nici măcar nu putea dormi şi mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastră, viaţa noastră, afacerile noastre au fost afectate. Trebuie să cerem guvernului român să plătească pentru acest prejudiciu grav şi cred că avem multe motive legitime să pretindem acest lucru.

Dacă, în teorie, aş fi ajuns în România, viaţa mea ar fi fost cu siguranţă în pericol, pentru că am devenit un puternic adversar al justiţiei române, după ce m-am confruntat cu o astfel de nedreptate. Acum, simt că predomină sentimentul de dreptate, ceea ce este rar pentru mine, deoarece am trăit sentimente negative despre justiţie până acum, trăind în România. Această fostă ţară comunistă a arătat că nu are încă cultura unui stat de drept. Din această cauză am suferit timp de 16 ani abuzurile autorităţilor, deoarece cazul meu a început în România
- Dragoș Săvulescu, conform Telekom Sport

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamo poate bifa azi două transferuri » Soțiile lor sunt decisive

Dinamo are o clauză specială pentru jucătorii aduși de Rednic » Când pot pleca de la echipă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează