FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo angajează experți în mușamalizare! Strategia "la derută" din vestiarul "câinilor" a lovit din nou ca un bumerang

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 22 septembrie 2018 09:39

Florin Bratu a izbucnit aseară la adresa căpitanului Dan Nistor, imediat după eșecul suferit în fața celor de la Poli Iași, scor 0-1. Ieșirea antrenorului dinamovist amintește de un caz asemănător, cu Vasile Miriuță în rol principal. 

  • Informații neoficiale obținute de GSP.ro: Bratu nu mai este antrenorul lui Dinamo. Detalii AICI.
  • Transfer spectaculos pregătit de Negoiță în locul lui Dănciulescu: Lupescu ar putea semna astăzi cu Dinamo. Detalii AICI.
  • Bratu l-a făcut praf pe Nistor, dar șefii i-au prelungit contractul fotbalistului. Detalii AICI.

În vestiarul lui Dinamo a fost din nou o liniște aparentă, iar situația nu este deloc nouă. Florin Bratu a încercat să gestioneze o situație dificilă, ascunzând săptămâni bune faptul că Dan Nistor a cerut insistent un transfer la marea rivală, FCSB. Prestațiile neconvingătoare și presiunea venită din partea conducerii l-au făcut să clacheze la flash-interviurile de aseară și antrenorul a dat totul pe față: "Ori eu, ori Nistor!". (vezi detalii AICI).

Scena pare un deja-vu. În luna octombrie, aproape de finalul erei Vasile Miriuță, 5 dinamoviști și-au făcut de cap în cantonamentul formației, înaintea partidei de Cupă contra celor de la Aerostar Bacău. Tehnicianul "câinilor" a negat inițial incidentul, luându-le apărarea lui Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu.

Totul a ținut până la următorul eșec, unul usturător, scor 0-4, contra celor de la Viitorul. 

La fel ca Bratu când a simțit că nu mai are timp la Dinamo, Miriuță a avut atunci o ieșire nervoasă și a dat ultimatumuri: "Nu e prima dată când se întâmplă asta! Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei cinci la antrenamente. Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri".

De atunci, Vasile a mai rezistat 9 meciuri până să fie demis. În cazul lui Bratu, verdictul pare luat deja mult mai devreme: Negoiță i-a transmis noaptea trecută că e OUT, conform unor informații pe surse obținute de GSP.ro. 

Vezi și: EXCLUSIV Ionuț Negoiță a decis: Florin Bratu NU mai este antrenorul lui Dinamo! VARIANTĂ-ȘOC din Serie A + 2 posibili înlocuitori: bătaie între Anamaria Prodan și Ioan Becali

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
demolarii
demolarii  •  22 Septembrie 2018, 18:45

Daca "demascarea" nu e semnata de Kojak sau Colombo, e irelevanta......

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  22 Septembrie 2018, 18:30

Ba, tu te trezesti la sedintele de partid, unde se faceau "demascari" cu manie proletara, sau uiti ca fotbalul este o afacere?!Orice patron cat de cat responsabil,tace din gura si incearca sa-i vanda!Sa ia ceva pe ei!Sau voi vreti doar sa va dea voua subiecte de scandal?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează