FOTBAL  »  LIGA 1  »  BADEA ÎŞI IA MĂSURI

Dinamo are o variantă surpriză dacă Andone pleacă la arabi: Liviu Ciobotariu

liviu ciobotariu
liviu ciobotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 decembrie 2010 00:00

Cristian Borcea a anunţat răspicat în Gazeta Sporturilor de astăzi că Ioan Andone trebuie lăsat să lucreze liniştit la Dinamo şi că el are încredere deplină că Fălcosul poate cîştiga campionatul cu cîinii roşii, chiar dacă acum echipa este pe locul şase.

Totuşi, Nicolae Badea pregăteşte şi o variantă de rezervă, iar aceasta ar fi, conform Evenimentului zilei, Liviu Ciobotariu.

Actualmente antrenor în liga secundă la Brăila, Ciobi ar veni imediat la Dinamo, echipă pentru care a şi evoluat în două rînduri, 1998-2000, respectiv 2004-2005.

Ciobotariu antrenează din 2007, atunci cînd a preluat pe CS Otopeni, echipă cu care a reuşit promovarea în prima ligă. A mai pregătit şi pe Inter Curtea de Argeş. Face 40 de ani pe 26 martie 2011.

Nicolae Badea vrea să aibă variantă de rezervă în cazul în care Ioan Andone va da curs uneia dintre ofertele pe care le are din ţările arabe, acolo unde ar putea cîştiga de trei, patru ori mai mult decît la Dinamo. În Ştefan cel Mare, Andone are un salariu de 150.000 de euro pe an, plus bonusuri importante la cîştigarea campionatului şi a Cupei.

Playtech: Coşmarul prin care trece Corina Dănilă, după ce banca i-a luat casa. Ce a ajuns să facă pentru a se întreţine


Comentarii (6)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  22 Decembrie 2010, 11:59

Grupul de interese Badea-Becali a adus echipa unde e, prin foamea de bani, prin lipsa lor de principii si prin dispretul fata de suporteri. Nimic nu tine o vesnicie si fiti siguri ca-si vor primi rasplata cu virf si-ndesat! Veti fi cele mai bogate cadavre din cimitir, saracilor!

spartanul
spartanul  •  08 Decembrie 2010, 16:21

se vede clar caci , care conduc acest club nu vor sa faca performanta de unde si numarul mic de suporteri care vin la stadion probabil baeti stiu ce se inpimpla si nu mai vor sa fie si ei partasi la umilintele de pe teren a jucatorilor care dupa parerea multora sar putea ca, baeti sa joace la greu la pariuri cred cu convingere ca, ei nusi apara corect sansele la unele meciuri pacat hu hu

bigiu
bigiu  •  08 Decembrie 2010, 14:46

BADEA MAI BINE PLECI TU . HAI DINAMO

Vezi toate comentariile (6)
Comentează