FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo are un fotbalist convocat la națională! Pierde o perioadă esențială de pregătire în mandatul lui Claudiu Niculescu

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 18:59

Armando Cooper (30 de ani) a fost convocat în prima reprezentivă a statului Panama. 

Mijlocașul sosit la Dinamo la finalul lunii august este pe lista selecționerului Gary Stempel. Panama va disputa două partide amicale, pe 12 octombrie contra Japoniei și pe 16 octombrie împotriva Coreei de Sud. Portarul Jaime Penedo, tot panamez, s-a retras din națională după Campionatul Mondial din Rusia. 

3
meciuri are Armando Cooper în tricoul lui Dinamo, toate pierdute

Dinamo nu a avut niciun fotbalist convocat la naționala României pentru partidele cu Muntenegru (1-1) și Serbia (2-2). Cosmin Contra a anunțat momentan doar lista provizorie a stranierilor pentru dubla cu Lituania și Serbia. 

Vezi și: Dinamo, tot mai aproape de încă un transfer important: "Își dorește să vină la noi"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  28 Septembrie 2018, 23:47

Panamezi sau *** la Dinamo? Ambele răspunsuri sunt corecte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează