FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA

DINAMO - ASTRA 2-0 // FOTO + VIDEO Dinamo respiră și visează la play-off » Victorie uriașă cu Astra! Cum arată clasamentul

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 11:00

Dinamo a învins-o pe Astra Giurgiu, scor 2-0, în etapa #23 din Liga 1.

Dinamo a controlat meciul în prima repriză, însă echipa lui Dusan Uhrin nu și-a creat foarte multe ocazii.

„Câinii” au avut un gol anulat în minutul 37, când Slavko Perovic a fost surprins în poziție de ofsaid, la capătul unei lovituri libere executate de Sorescu (Detalii, AICI).

În începutul actului secund, roș-albii au fost aproape de deschiderea scorului în două rânduri. Lazar s-a opus șuturilor trimise de Sorescu și Mihai Popescu.

În minutul 60, Kehinde Fatai a reușit să-l învingă pe Piscitelli, însă și golul său a fost anulat, pentru un fault în atac asupra lui Grigore. (Detalii, AICI)

  • Uhrin a trimis pe teren doi debutanți în această seară: Kristian Kostrna și Lukas Skovajsa. Constantin Budescu a fost marele absent la oaspeți, acesta acuzând o răceală puternică în ultimele zile.

Perovic a deschis scorul în minutul 65, din penalty-ul obținut de italianul Fabbrini. 8 minute mai târziu, Grigore a asigurat victoria lui Dinamo cu o lovitură de cap din centrarea aceluiași Sorescu.

După această victorie, Dinamo a urcat pe 8, având 31 de puncte acumulate după 23 de etape, și speră în continuare la calificarea în play-off.

FINAL » DINAMO - ASTRA 2-0

2.816 suporteriau asistat la meciul din această seară

+18 FOTO

Echipele de start Dinamo - Astra:

Dinamo: Piscitelli - Kostrna, M. Popescu, R. Grigore, Skovajsa - Mrzljak, Răuţă - Mihaiu, Fabbrini, Sorescu - Perovic
Rezerve: Straton, Bejan, Kilyen, Sin, Lazăr, R. Moldoveanu, D. Popa
Antrenor: Dusan Uhrin

Astra: Lazar - Graovac, Tamaş, Dima, Radunovic - David Bruno, Simion, Crepulja, V. Gheorghe - Fatai, Alibec
Rezerve: Kitanov, Begue, Stahl, Enache, Dandea, Biceanu, Trusescu
Antrenor: Bogdan Andone

Arbitru: Ovidiu Hațegan / A1: Octavian Șovre / A2: Sebastian Gheorghe / Observator: Irina Mirț
Stadion: „Ștefan cel Mare”

Vezi și: 

5 cifre care arată echilibrul meciului Dinamo - Astra: avantajul „câinilor + cine sunt jucătorii-cheie

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (385)
nojoke
nojoke  •  02 Februarie 2020, 02:34

CEA MAI ADEVARATA EXPRESIE..ROMANII CARE TRAIESC AFARA SUNT MAI PATRIOTI DECAT PROSTII CARE TRAIESC INCA IN RO..SI STITI DE CE?..NOI AM VAZUT ALTERNATIVELE...EX MEU..AM TRAIT IN ULTIMII 30 DE ANI IN..GERMANIA-GRECIA-FRANTA-ANGLIA-SPANIA..SI NICIO TARA NU O POT COMPARA CU A NOASTRA...CA SI BOGATII ALE NATURII..REFERITOR LA OAMENI?..SPANIA E CASA MEA..POPOR MAI CALD CA ASTA NU EXISTA IN TOATA LUMEA ..DITTO

nojoke
nojoke  •  02 Februarie 2020, 02:07

SI CA SA TERMINAM CU CIRCUL..BAH ROMANII CARE AU PLECAT AFARA SI S AU REALIZAT ..SUNT N CLASE PESTE RUMUNII ..ASA ZIS REALIZATI..ACASA,,EI N AU AVUT PILE SA INTRE IN SISTEM..DOAR CREIERUL LOR..ASA CA ..SA LE PUPATI POALA CAND SE VOR INTOARCE ACASA,,ROMANIA MARE A FOST FACUTA TOT DE..DIASPORA,, REVOLUTIONARII DE LA PASHOPT..AU FOST TOTI EDUCATI..AFARA.. AMEN..ROMANIA NU SE VA OPRI LA SLUGARNICIA SI PROSTIA VOASTRA..WE'LL BE BACK

nojoke
nojoke  •  02 Februarie 2020, 01:53

REVIN..CAND CONTRIBUI CU BANI ..CA ASA NUMIT SOCIOS..LA..DDB SAU ADPD..ESTI ESCROCAT..NISTE NEICA NIMENI ITI IAU BANII PT EI..PCH SAU ASOCIATIA LUI CORNELUSH VINHU..ACELASI FISTIK..CLUBUL PE CARE L SUSTII TREBUIE SA AIBA STATUTUL SOCIOS..ORICE ALTCEVA..IS A SCAM...STUPIDS ...

Vezi toate comentariile (385)
Comentează
Close