FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dinamo reacționează după eșecul de la Pitești: un atacant a sosit, alți doi fotbaliști sunt pe drum!

Articol de - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 21:21 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 21:54

Cu cinci dintre noile achiziții pe teren, Dinamo a debutat cu înfrângere în primul meci oficial din 2022, 1-2 cu FC Argeș. Șefii fac orice pentru a stopa picajul, iar campania de transferuri continuă.

Gazeta Sporturilor a aflat, în exclusivitate, care e situația fotbaliștilor care urmează să sosească la Dinamo. Pe lângă goalkeeper-ul Cristiano Figueiredo, roș-albii au mai bătut palma și cu atacantul Dusan Celar și mijlocașul argentinian Jonathan Rodriguez, ambii de la CFR Cluj

În ceea ce-l privește pe Antoni Ivanov, mijlocaşul care nu mai intră în planurile lui Laurențiu Reghecampf la Craiova, acesta va oferi un răspuns la începutul săptămânii viitoare. Rămâne de văzut dacă acesta va accepta situația salarială de la Dinamo

Dinamo reacționează după eșecul de la Pitești: un atacant a sosit, alți doi fotbaliști sunt pe drum!

Dacă sârbul Celar e deja la București, Rodriguez a plecat din Argentina și se află în drum spre Cluj, de unde va decola apoi spre Capitală. Acesta e așteptat luni pentru a-și pune semnătura pe contractul cu roș-albii. 

Dinamo a mai bătut palma și cu atacantul bosniac Nikola Mandic, cel care va ajunge la București marți sau miercuri. Vârful ar putea fi în lot la derby-ul cu FCSB de duminica viitoare.

Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!
FC ARGEȘ - DINAMO 2-1
Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!

Jonathan Rodriguez și Dusan Celar s-au înțeles cu Dinamo!

Adus de CFR Cluj în vară, după ce i-a expirat contractul cu FC Botoșani, Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil. Sub comanda lui Marius Șumudică, a fost piesă de bază a echipei, adunând 18 meciuri în toate competițiile. 

După venirea lui Dan Petrescu, la finalul lunii august, Rodriguez a mai prins pe teren doar câteva zeci de minute. Jonathan a fost scos de pe lista pentru campionat a CFR-ului, astfel că a fost plătit de campioană doar pentru a se antrena alături de echipă.

În curtea lui Dinamo ajunge și Dusan Celar, un atacant sârb în vârstă de 25 de ani, adus de CFR Cluj în septembrie 2021 pentru echipa a doua. Înainte să ajungă în România, Celar evoluase doar pentru cluburi din țara natală, precum Smederevo, FK Sindjelic Belgrad și BASK Belgrad.

Nikola Mandic va ajunge la Dinamo

 Cotat la 250.000 de euro pe Transfermarkt, Mandic are selecții în naționalele de juniori ale Croației, de la U14 la U19. Produs de Osijek (Croația), Nikola Mandic a mai jucat de-a lungul carierei pentru Cibalia, Dugopolje (în țara natală), Krsko (Slovenia) și Krupa (Bosnia). La Prijedor evolua din vara trecută.

VIDEO Iuliu Mureșan, declarații după înfrângerea de la Pitești: „Important e că am avut atitudine”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Echipă nouă, meteahnă veche! » Transferul făcut de Dinamo, lider în topul „Erorilor de gol”

Cum s-au mișcat noile transferuri ale lui Dinamo: cine s-a remarcat + vinovații de la golurile piteștenilor

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
622674784501836
Florin Dobrin  •  23 Ianuarie 2022, 12:22

cred ca anul asta luam campionatul atentie cfr venim di groapa ca acolo ne este locul , rusine *** ce ati pus crucea lui DINAMO

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

robinhood1
robinhood1  •  22 Ianuarie 2022, 22:35
Postat de creeperno115 pe 22 Ianuarie 2022, 22:32

Jucatorii astia evident mai slabi ar fi scos un rezultat pozitiv cu arges daca nu arbitra barsan

pai de ce ai aduce un antrenor mai slab si jucatori mai slabi dupa ce esti asa de jos in clasament? barsan nu i-a dat rosu lui rauta cand trebuia. nici lui matei cand a protestat,al doile agalben. fara barsan pierdeati la scor.

creeperno115
creeperno115  •  22 Ianuarie 2022, 22:32

Jucatorii astia evident mai slabi ar fi scos un rezultat pozitiv cu arges daca nu arbitra barsan

Vezi toate comentariile (7)
Comentează