FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Basarab Panduru despre haosul de la Dinamo și transferurile lui Rednic: „Mâine, poimâine îl aduci înapoi pe Andone”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 ianuarie 2019 11:08

Mircea Rednic a avut o iarnă plină la Dinamo. Transferurile au curs pe bandă rulantă, dar nu au reușit să îl impresioneze pe Basarab Panduru.

„Trebuie să continue proiectul, un an, doi, trei. Anul ăsta nu mai câștigi titlul, nici măcar campion în play-out nu mai ești. Când dai 4000 de euro pe lună unui jucător, mă îndoiesc că poți să câștigi campionatul peste o jumătate de an.

Dacă respiri aer la Săftica, iei 4000. Dacă mai și bați pe cineva, iei mai mult, parcă așa era regula.

Nu ai nicio strategie. Și nu ai nicio strategie nici la antrenor. Deja i-ai luat înapoi pe ăia pe care i-ai dat afară, la un moment dat. Tu ai avut antrenor, ai avut cei mai buni antrenori: Mulţescu, Andone, Rednic, Contra.

Cei mai buni antrenori tu i-ai avut la echipă, i-ai dat afară, acum îi iei din nou. Îl iei înapoi pe Rednic, mâine, poimâine îl aduci pe Andone, pe Contra. Nu ai nicio strategie, nu ştii ce vrei de fapt, după părerea mea”, a declarat Panduru la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

FOTO Grandomania Borcea dăinuie la Dinamo: „Cristi Borcea number 1”!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Ianuarie 2019, 19:34
Postat de dd.x pe 27 Ianuarie 2019, 14:40

''domnii'' gesepeu ce facem bre, lasam totii bagatorii in sema sa jigneasca in stanga si-n dreapta doar pt ca sun fc5be-iti?? Banati-l nene!

Mai ddx,sa stii ca sunt mai dinamovist ca tine!Nu ti-e clar ca la Dinamo nu se vrea performanta si numai mica ciupeala?Cum sa se vrea performanta daca nu se dau bani pe jucatori-care sa fie adusi in vara, nu in pauza de iarna-si cand se vand jucatorii cei mai buni pe maruntis,de la prima oferta?Si se iau jucatori fara contract,de la "fiare vechi"?Uite,si criza actuala a fost cauzata chiar de Negoita care-sunat de Becali cu o seara inainte-a fost de acord cu vanzarea lui Nistor-in plin campionat-si i-a permis lui Becali sa-l oferteze,destabilizand vestiarul,criza din care echipa nu si-a mai revenit!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 Ianuarie 2019, 19:12
Postat de zizu pe 27 Ianuarie 2019, 14:40

Nu te enerva! Tipul ăsta postează sub zeci de nik uri(jhon mylne,ex) ,e din redacție și caută să inflameze spiritele ca să aibă trafic

Hai ba Zisule,chiar asa sa ma jignesti sa ma compari cu d-alde "john mylne"si alti fcsb-isti!Nu vezi ca sunt dinamovist?

geo.b.
geo.b.  •  27 Ianuarie 2019, 18:23

Eu unul m-am saturat de cei care stau pe margine,nu participa la nici un proect si critica pe tota lumea.Dintre voi astia "bunii",unul singur este in drept sa critice,daca-i bine sau nu:G Hagi.Hagi este singurul care stie cat de greu este sa construiesti,voi de pe margine trebuie sa demonstrati cu fapte ca sunteti mai buni si nu din povesti.De povesti suntem satui.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează