FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO - BOCHUM 1-1 // VIDEO+FOTO 9 idei de la meci + Vezi AICI golul lui Sorescu!

Articol de - Publicat sambata, 18 ianuarie 2020 14:14

Dinamo a remizat 1-1 cu VfL Bochum, locul 14 în liga secundă din Germania. Golul „câinilor” a fost marcat de Sorescu, în minutul 26.

Stânca uriașă a Gibraltarului, parcă lipită de arenă. Cursa British Airways a aterizat la timp, oprind traficul în țara liliputană, survolând stadionul din La Línea de la Concepción, localitatea spaniolă de lângă Gibraltar. Amicalul dintre Dinamo și Bochum, scor 1-1, a fost dinamic, controlat în mare parte de trupa lui Uhrin, acompaniat de aplauzele răzlețe ale fanilor germani și de cartușele puștilor de la un poligon de lângă arenă, ce a oferit un plus de adrenalină jucătorilor.

Dinamo, ca pe vremea lui Clau-gol! Iată 9 idei de la meci, transmise de corespondentul GSP în Spania, Eduard Apostol:

1. Jocul fără Nistor? Ca o melodie ce a fost hit câțiva ani buni, iar acum e un remix cu voci false. Nu există încă un jucător capabil să preia atribuțiunile fostului căpitan. Fabbrini nu va fi! Mai degrabă Vali Lazăr ar putea aduce un plus, e singurul care vede trasee nebănuite.  

2. Dinamoviștii au avut apetit ofensiv, însă în defensivă au făcut aceleași erori ce s-au lăsat cu pedepse. După ce Sorescu a executat ca la carte, tare de la marginea careului, o lovitură liberă, așa cum i-a cerut și Florin Prunea din tribună, roș-albii au mai ratat două ocazii mari.  

3. În apărare, aceleași erori neforțate, pe lipsă de concentrare, care au dus echipa pe locul 9, departe de play-out. La una dintre ele, amendă: Weilandt a culcat doi apărători și-a punctat ferm.  

4. A intrat și Vali Lazăr, încărcat. În stilu-i caracteristic, mijlocașul de 30 de ani a avut o suită de driblinguri și pase reușită, fără a se vedea apoi și pe tabelă. Nu se pune și pasa data unui adversar, fiindcă Piscitelli a fost la post.  

5. Fabbrini? A rămas să-și demonstreze talentul în partida de mâine cu Osijek, dacă nu, cu Krasnodar.  

6. Piscitelli a salvat remiza cu o superparadă pe final. A respins în exterior, chiar dacă un coleg îi obtura vederea. 

7. Puljici a revenit în meci, însă cu o viteză în minus. 

8. Skovajsa devine prima opțiune de titular ca fundaș stânga, probabil, Corbu va reveni ca fundaș dreapta, în primul 11.  

9. Golgeterul Perovici a fost trabajador, însă la Dinamo e nevoie de goluri. Cum nimeni nu l-a pus în valoare, a încercat să-și aducă singur baloanele, dar nu putea să și centreze, să și marcheze!

Următoarele amicale:

20 ianuarie, ora României 16:30, Dinamo - Osijek (locul 4 în Croația) 

22 ianuarie, ora României 17:00, Dinamo - Krasnodar (locul 2 în Rusia)

Dinamo - VfL Bochum 1-1

  • Au marcat: Sorescu '26 / Weilandt '65

S-a terminat partida!

min. 65, GOL Bochum! Tom Weilandt egalează după o acțiune prelungită de atac.

min. 63: Puljic, aproape de gol cu o lovitură de cap din 6 metri. 

min. 60: Valentin Lazăr intră pe teren în minutul 60. Odată cu el au mai fost introduși Ioan Filip și Florin Bejan.

DINAMO - BOCHUM 1-1 // VIDEO+FOTO 9 idei de la meci + Vezi AICI golul lui Sorescu!

A început partea secundă!

S-a terminat prima repriză!

min. 26, GOL DINAMO! Sorescu înscrie dintr-o lovitură liberă de la marginea careului. Căpitanul „câinilor” de astăzi a executat inteligent, pe lângă zid. Faza fixă fusese obținută de Fabbrini.

min. 10: Cum fazele de poartă lipsesc cu desăvârșire, glumele au continuat. La auzul veștii că Bochum este înființată în 1848, cu 100 de ani înaintea lui Dinamo, jucătorii lui Uhrin au punctat: „Noi făceam o revoluție, ei făceau fotbal... Asta e diferența”.

min. 1: Straton întreține atmosfera pe banca de rezervă a „câinilor”: „Parcă jucăm în Cupă la Alba Iulia”, făcând legătura cu tribunele alb-negre ale arenei. Vali Lazăr este și el pregătit să intre pe teren, în timp ce ultima achiziție, Waly Diouf e în urmă cu pregătirea.

+3 FOTO

Partida a început la ora 17:00! La meci sunt aproximativ 50 de fani ai nemților.

Echipa de start a lui Dinamo: Piscitelli – Moura, Popescu, Grigore, Skovajsa – N'Diaye – Mihaiu, Mrzljak, Fabbrini, Sorescu – Popa
Antrenor: Dusan Uhrin

După înfrângerea din primul amical, 0-1 cu Dynamo Dresda, Dinamo întâlnește acum echipa de pe locul 14 din liga a doua din Germania. Antrenorul Dusan Uhrin îi menajează pe fundașul Waly Diouf și pe mijlocașul Vali Lazăr, jucători care au venit abia aseară în cantonament.

VIDEO » Noul jucător de la Dinamo, Waly Diouf

Citește și: 

Gigi Becali a sunat în direct la TV! Contre cu omul care vrea să cumpere Dinamo: „Vorbești de milioane, dar ai măcar 100.000 de euro? Cum să lași argatul să facă ce vrea cu calul tău?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1745flo
1745flo  •  19 Ianuarie 2020, 01:56

Un rezultat promitator!

creeperno999
creeperno999  •  18 Ianuarie 2020, 22:50

Bravo baieti

rocky2
rocky2  •  18 Ianuarie 2020, 21:29
Postat de bogdany8 pe 18 Ianuarie 2020, 19:15

***

Era o gluma, dar prea subtila pentru unii se pare!

Vezi toate comentariile (26)
Comentează