FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-1

DINAMO - BOTOȘANI 1-1 // VIDEO Adrian Porumboiu la GSP Live: „Alerga Chivorchian cu unul care e acum membru CCA și îi spunea că-l aruncă în lac”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2019 23:40

Dinamo a remizat cu FC Botoșani, scor 1-1, iar meciul a fost marcat de mai multe decizii controversate luate de centralul George Rădulescu. Fostul arbitru internațional Adrian Porumboiu a comentat prestația acestuia și a făcut mai multe afirmații interesante.

„Să vezi o echipă care are 3 penalty-uri evidente, iar arbitrul să fie aproape de fază... Nu pot să iau în calcul numai nepriceperea. E destul de explicabil ce se întâmplă când vezi din cine este alcătuită comisia de arbitri.

Acolo sunt foști arbitri inapți. Să vă spun o poveste acum. Chivorchian, care era conducător la Fălticeni, s-a dus în timpul unui meci la un tușier și fugea cu el la centru. I-a spus că-l aruncă în lac și să stea la locul lui, iar acum acel om e în comisie.

Comisia Centrală, în toată istoria ei, exceptându-l pe Vassaras, n-a fost niciodată atât de văduvită de persoane ca acestea”, a spus Adrian Porumboiu la GSP Live.

4 greșeli graveîmpotriva celor de la FC Botoșani a avut George Rădulescu în această seară

Nota 2a primit-o arbitrul Rădulescu în GSP pentru evoluția din Dinamo-Botoșani

URMĂREȘTE AICI EMISIUNEA:

Suntem GSP LIVE! Dinamo și FC Botoșani au încheiat la egalitate duelul de pe Arena Națională. Partida a avut în prim plan mai multe faze controversate și mai multe greșeli de arbitraj. Vlad Nedelea vine cu toate reacțiile de la stadion. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 14 septembrie 2019

VEZI ȘI:

DINAMO - FC BOTOȘANI 1-1 // FOTO + VIDEO Dinamo și Botoșani termină la egalitate o partidă făcută terci de deciziile arbitrului!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close