FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BOTOȘANI 1-2

Iuliu Mureșan surprinde după eșecul lui Dinamo cu Botoșani » Care crede că a fost cheia meciului + ce spune de Bonetti

FOTO: Cristi Preda +49   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 07:55 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 09:06

Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, a comentat înfrângerea „câinilor” cu FC Botoșani, 1-2.

După a șasea partidă la rând pierdută de „câini” în Liga 1, Iuliu Mureșan a surprins, declarând că nu se aștepta la un alt rezultat din partea jucătorilor pregătiți de interimarul Sorin Colceag.

Iuliu Mureșan, după înfrângerea lui Dinamo cu FC Botoșani: „Nu așteptam o minune”

„Nu așteptam o minune de la meciul acesta. Am jucat cu o echipă bună și ne-au lipsit Filip și Sorescu, care sunt jucători foarte importanți și care au pregătirea fizică la zi.

Am început foarte slab! Am luat foarte ușor două goluri. Ne-am revenit, iar în repriza a doua am jucat mult mai bine. Am avut ocazii, dar lipsa de experiență ne-a făcut să nu egalăm.

Am fi meritat un punct. A fost o dorință mai mare a jucătorilor, iar asta îmi dă speranțe”, a spus Iuliu Mureșan, potrivit digisport.ro.

Bonetti ar trebui să vină la muncă. Este antrenorul echipei. Eu nu am nimic cu el. Îmi doresc să meargă treaba la echipă. El este plătit la zi. Am semnat ordinul de plată
- Iuliu Mureșan

Ilie Dumitrescu a găsit două mari probleme la Dinamo

Ilie Dumitrescu a comentat situația „câinilor”, ajunși la 6 eșecuri pe linie în Liga 1.

„S-au mișcat bine cu aceste transferuri, îmi vin acum în minte numele lui Itu, Torje. Dar eșecul acela cu FCSB e foarte greu de digerat, a venit cum nu se putea mai rău pentru ei.

După, au dat de un adversar complicat, Botoșani, o echipă cu jucători valoroși, cu un antrenor bun. O echipă complicată pentru orice adversar.  De asemenea, problema antrenorului trebuie rezolvată rapid. Sau să-l lase pe Colceag, dar să fie clar”, a declarat Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO Probleme cu nocturna la Dinamo - FC Botoșani

Citește și: 

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
elgabri
elgabri  •  20 Septembrie 2021, 10:25
Postat de gigi.scula pe 20 Septembrie 2021, 09:19

Marele ilustru /antrenor/ minim Chelsea sau Bayern M scrie pe camqsa lui de "Mister". Iliuță și Chirila.... cei mai mari antrenori din istoria fotbalului romanesc... păcat ca nu știm sa ne respectam valorile ????

Petrescu e la Celsea ca el antreneaza din sufagerie ;)

gigi.scula
gigi.scula  •  20 Septembrie 2021, 09:19

Marele ilustru /antrenor/ minim Chelsea sau Bayern M scrie pe camqsa lui de "Mister". Iliuță și Chirila.... cei mai mari antrenori din istoria fotbalului romanesc... păcat ca nu știm sa ne respectam valorile ????

Vezi toate comentariile (2)
Comentează