FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BOTOȘANI 1-2

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Dinamo - FC Botoșani 1-2. Gabi Torje, cel care a marcat primul gol pentru „câini” după o lună și jumătate, i-a răspuns la final lui Andrei Patache +49   FOTO
Dinamo - FC Botoșani 1-2. Gabi Torje, cel care a marcat primul gol pentru „câini” după o lună și jumătate, i-a răspuns la final lui Andrei Patache

Articol de GSP - Publicat duminica, 19 septembrie 2021 21:35 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 01:05

Dinamo - FC Botoșani 1-2. Gabi Torje, cel care a marcat primul gol pentru „câini” după o lună și jumătate, i-a răspuns la final lui Andrei Patache, fundașul moldovenilor afirmând înainte de joc că „ar fi o rușine” să nu o învingă pe gruparea roș-albă.

„Nimeni nu va avea meciuri ușoare cu noi, nici nu știu cum îl cheamă pe fundașul lor dreapta, care a zis ca ar fi o rușine să nu bată Dinamo. Să nu uite că Dinamo e o emblemă în România! Botoșaniul are doar sportivi de contact, de lupte, care au ajuns la Olimpiadă. FC Botoșani n-are vreun titlu în istoria fotbalului românesc. Să se gândească înainte să vorbească de Dinamo București!”, a declarat Torje.

Gabi Torje, după Dinamo - FC Botoșani 1-2: „Toți se așteptau să luăm 5”

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

„A fost un meci destul de bun pentru noi, am intrat iar cu o echipă tânără. Am ținut în șah Botoșaniul, care vorbește de titlu, o echipă valoroasă, are 20 de puncte acum. Nu-mi aduc aminte de multe faze ale lor, merită victoria pentru că au fost mai experimentați, atenți la a fructifica ocaziile. 

Am avut șanse în prima repriză, în a doua mai puțin, dar am pus presiune, am adus mingea în careu. Am făcut un meci bun, ne-am dăruit din minutul 1. Câștigă cine greșește mai puțin sau cine profită de șansele avute. Azi au fost ei, îi felicităm. Cine analizează fiecare meci cred că-și va da seama că am arătat mult mai bine decât cu FCSB, din toate punctele de vedere. Suntem în creștere, am avut și absenți, jucători noi. Venim cu plusuri. Dinamo nu se va bate la evitarea retrogradării. 

Am avut ocazii și înainte de a se stinge nocturna. Nu s-a stins și nocturna și n-a mai jucat bine Botoșaniul după aceea. Au avut gol dintr-o schimbare de direcție și un penalty, care am înțeles că a fost, dar n-am văzut bine. Probabil toți se așteptau după 0-2 în minutul 17 să luăm 5, dar am arătat maturitate. Suntem pregătiți, putem pune presiune cu o echipă foarte bine cotată”, a mai spus Torje.

Când ai un avantaj, te retragi (n.r. despre ce a jucat Botoșaniul în repriza secundă). Poate chiar problemele cu nocturna au dus la o ușoară relaxare a noastră. Dinamo e în creștere, când vii de la un rezultat apăsător, cum a fost cu FCSB... au și marcat după multe etape. Ne-au supus unei presiuni constante. Dar în final am reușit să menținem scorul 
Mihai Ciobanu, antrenor principal în acte la FC Botoșani

Un rezultatul puțin favorabil pentru noi. Am avut un meci bun, dar nu și rezultatul. Am o speranță, pentru că în a doua repriză am dominat. Au fost mai multe faze controversate, dar noi trebuie să ne facem jocul nostru, pentru că avem nevoie de puncte. Le mulțumim suporterilor că sunt alături de noi și că au răbdare. 

Nu cred că ne-am pierdut încrederea, în a doua repriză am dominat meciul, dar sunt jucători noi care au venit, nu sunt încă pregătiți

Cătălin Țîră, atacant Dinamo

Nu sunt fericit că am pierdut acest meci, dar mă bucur că am revenit pe teren. Am ales Dinamo pentru că aici cred că am mai multe șanse să apăr. Eu am jucat la echipe de tradiție și în Bulgaria, cu fani minunați, ca Dinamo, de-asta am ales să vin aici. Cei care am venit de curând n-am mai jucat de mai mult timp, avem nevoie de timp și ca grup, și individual. Vom fi ok pe viitor 

Plamen Iliev, portar Dinamo

Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”
Dinamo - Botoșani 1-2
Continuă Colceag la Dinamo? Răspunsul antrenorului: „În rucsacul unui soldat se află și sabia de mareșal”

Dinamo a tremurat din cauza nocturnei

Dinamo - FC Botoșani a fost întrerupt 10 minute în prima repriză, după ce a picat nocturna. Dacă se mai întâmpla încă o dată pe parcursul partidei, Dinamo ar fi pierdut meciul cu 0-3 la „masa verde”.

+45 FOTO

În minutul 36, la scorul de 2-0 pentru FC Botoșani, nocturna de pe stadionul Dinamo s-a stins! Partida a fost întreruptă temporar. După aproximativ 10 minute, nocturna și-a revenit și meciul a continuat.

În cazul în care nocturna mai ceda o dată, Dinamo ar fi pierdut meciul la „masa verde”.

Pasajul din regulament în cazul problemelor cu nocturna:

Gabi Torje, scos din sărite de un adversar: „Nu știu cum îl cheamă, dar să se gândească la asta!”

Citește mai multe știri de actualitate:

Fanii lui Dinamo n-au trecut peste umilința cu FCSB! Scenografia afișată la meciul cu Botoșani: „Totul va fi servit înapoi”

EXCLUS din lot după FCU Craiova - FCSB » Anunțul conducerii: „Toleranță zero!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (82)
tororosso
tororosso  •  20 Septembrie 2021, 17:55

Piticot lat de un cot dezlănțuit ! mic și dat al naibi la grai . Păcat că nu mai poate și cu mingea iar visele lui cu prinderea play-off rămâne doar o utopie . După ce putem vedea în teren mai mult seamănă a retrogradare .

1198649370199221
Dumitru Florin  •  20 Septembrie 2021, 17:25

Mult mai multa vorbarie decat fotbal din partea lui Torje&Comp. Iar cum "le spui mata, Bibicule Torje, mai rar..." Chiar daca Dinamo nu joaca nimic si e (cam) ciuca batailor pana acum, Torje sustine ca "rezultatele nu reflecta pasiunea, determinarea si dorinta..." S-a vazut pana acum, intr-adevar, pasiune pentru chefuri, eterminarea pentru gafe si chiar dorinta de a se face de ras... "Invatam din fiecare esec..." mai spune Torje!?! Cu alte cuvinte, din esec in esec spre noi infrangeri!, ca procesul de invatare pare cam lung. Oricum, ar trebui ca Burleanu sa studieze posibilitatea unui campionat cu 20, 22 de echipe, ca poate va avea si Dinamo loc in L1!?!

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  20 Septembrie 2021, 09:47
Postat de fcsb_blat_cu_arbitrii pe 20 Septembrie 2021, 09:44

Prost esti bah !

Aveai pretentii de la randumb?

Vezi toate comentariile (82)
Comentează