FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CFR CLUJ

DINAMO - CFR CLUJ 0-0 // Dan Petrescu, exasperat de programul încărcat al campioanei: „Nici nu știu pe unde vom dormi”

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 noiembrie 2019 21:37

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a comentat egalul cu Dinamo, 0-0, și se plânge de numărul mare de meciuri pe care le-a jucat până acum. 

„Nu am exagerat la pauză, în vestiar. Am jucat cu Dinamo, o echipă bună, care joacă bine acasă și care a făcut spectacol cu Viitorul și Gaz Metan. Era important să nu facem greșeli și cadouri. În finalul primei reprize, Dinamo a avut acea bară. Noi am cedat, iar ei au venit peste noi. Dacă marcau acolo, era greu să revenim.

În repriza a doua noi am jucat mai bine. Nu țin minte să aibă Dinamo vreun șut. Echipa a reacționat bine. Am avut 3-4 ocazii clare, dar și un penalty la faultul asupra lui Păun. Dar nu putem critica arbitrajul pentru că a fost un meci greu”, a declarat Dan Petrescu la Look Sport.  

Nemulțumit de programul încărcat

CFR Cluj respiră greu, după ce a fost nevoită să joace 30 de meciuri în toate competițiile: „Schimbăm mulți jucători, iar asta nu ne face bine. Dar voi continua să le fac. Vom avea un program infernal după pauză. Am jucat 30 de meciuri până acum. E un record pentru mine, dar și pentru club. După pauza competițională vom avea încă 8 meciuri. Nici nu știu pe unde vom dormi. Dar îmi pare bine că luăm pauză. Îmi place să muncesc zi de zi, dar parcă a fost prea mult”.

VEZI ȘI: 

FOTO + VIDEO Antireclamă fotbalului! Şi arbitrajului » Dinamo și CFR Cluj, egal plictisitor în derby-ul etapei 

GALERIE FOTO Probleme de arbitraj la Dinamo - CFR! Hațegan nu a acordat TREI PENALTY-URI

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Noiembrie 2019, 17:58

CFR are in Europa cele mai multe meciuri.30 cred.Record european. Federatia damboviteana n-a facut altceva decat sa bage bete in roate. Meciul cu Dinamo este unul in regula "' vietii"'. Nu mai puteti de ura impotriva ardelenilor si a cfr-istilor in mod special.In loc sa fiti mandri . Este singura echipa romanesca in top.

123933885588721
Con Dasca  •  11 Noiembrie 2019, 13:08

Felicitari Dane . Dar englezi italieni sau multe alte campionate nu au același program ca CFR- ul . Hai sa nu ne mai plângem și continua cu capul sus mulți sunt invidioși pe voi și normal ca vor sa scoate rezultate bune cu CFR . Dune in primăvara europeană. Fane sa ne mândrim măcar cu o echipa . Eu îți mulțumesc ca ne faci mândri peste hotare și ții steagul sus ca exista și o echipa românească in Europa . Mai important e ce facem afara . Oricum tot CFR ia campionatul sunteți cei mai buni din toate punctele de vedere.

blatistu49
blatistu49  •  11 Noiembrie 2019, 08:52

joaca cu rezervele si spui ca nu esti suparat si spune ca nici nu vrei sa cistigi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează