FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CHIAJNA

DINAMO - CHIAJNA // FOTO Adrian Ropotan, intrare caracteristică, similară cu cea din meciul contra FCSB! Are 7 cartonașe galbene în 8 meciuri

FOTO: Captură@TV Telekom Sport +5   FOTO
FOTO: Captură@TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 martie 2019 20:13

Dinamo a trecut de Concordia Chiajna, scor 2-1. Debutul partidei a fost unul fragmentat, în centrul evenimentelor fiind Adrian Ropotan (32 de ani). 

Dinamo - Chiajna este liveTEXT AICI

Mijlocașul ilfovenilor dă dovadă de exces de zel în fiecare partidă. În minutul 10 al înfruntării din „Ștefan cel Mare”, Ropotan a avut o intrare cu ambele picioare înainte asupra lui Aliji. „Centralul” Andrei Chivulete i-a arătat cartonașul galben.

7 cartonașe galbene are Adrian Ropotan în 8 meciuri jucate în acest sezon

Intrare identică în duelul cu FCSB

În etapa cu numărul 24, în remiza albă cu FCSB, Ropotan a avut o intrare similară, cu talpa ridicată asupra lui Junior Morais. Vezi faza AICI.

Decizia arbitrului Adrian Cojocaru a fost criticată de specialiștii în arbitraj, considerând că mijlocașul Chiajnei ar fi trebuit eliminat.

ropotan +6 FOTO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  02 Martie 2019, 14:37

Detest cotonogarii, indiferent din ce tabara ar fi ei. Trebuie eliminati din sport, fara discutie. Cel mai urat fault pe care l-am vazut vreodata este cel comis de Tete Moraru asupra lui Lacatus( alt mare cotonogar) intr-un derby Steaua-Dinamo din 1987-1988. Il veti gasi pe youtube. A fost o intrare cu adevarat criminala, dupa care Moraru trebuia arestat pe loc. Desi dinamovist, pe Moraru nu l-am placut niciodata, considerand ca echipa ar fi avut performante mult mai bune daca el nu ar fi jucat la noi.

1562728990660817
Gorki Jivago  •  02 Martie 2019, 06:40

ACEST ROPOTAN NU ESTE FOTBALIST CI UN ""GHIOLBAN""ZVARLIT PE UN TEREN DE FOTBAL!!!NU INTELEG DE CE NU ESTE ELIMINAT LA FAULTURILE GROSOLANE CARE PERICLITEAZA INTEGRITATEA ADVERSARILOR!!!DE CE ARBITRII NU APLICA REGULAMENTUL??ASEARA TREBUIA ELIMINAT SI SUSPENDAT 10 ANI ACEST ANIMAL(ca om sau jucator NU POATE FI NUMIT!!!!

1987012948262165
Liviu Orosanu  •  01 Martie 2019, 23:33

Un jucator mediocru care incearca sa arate ca e fotbalist , dar nu are nici o treaba cu acest sport .Daca era asa bun il lua Dinamo inapoi dar dansul se complace in mediocritate la Concordia !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează