FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo chiar nu mai reprezintă nimic? :D Ţucudean: "Sper să facem o SURPRIZĂ şi să batem la Chiajna"

George Tucudean
George Tucudean

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 17:36

Evoluţiile lui Dinamo din 2012 îi induc în eroare chiar şi pe jucători. Atacantul dinamovist George Ţucudean consideră că ar fi o surpriză ca echipa lui Dario Bonetti să învingă la Chiajna, luni seară, o echipă care se bate la retrogradare, şi care a pierdut în tur cu roş-albii, 0-2.

"Toate meciurile sunt grele, aţi văzut ce se întâmplă în campionat. Concordia Chiajna este o echipă bună în acest retur. Nu ne e teamă de o surpriză. Sper să facem noi o surpriză şi să câştigăm acolo. Orice echipă poate să piardă în campionat, nu sunt meciuri foarte simple. Noi suntem cea mai periculoasă echipă din campionat pentru că numai noi putem să ne facem meciurile grele", a spus Ţucudean, potrivit mediafax.

Jucătorul de 21 de ani a vorbit şi despre finala Cupei României: "Eu mi-am dorit să ne calificăm în finală şi mi s-a îndeplinit acest vis. Sperăm să şi câştigăm finala. Mai contează acum că am pierdut?

Ne-am îndeplinit obiectivul. Şi în Liga Campionilor se mai întâmplă ca echipele să mai piardă şi totuşi să se califice. De ce să-l cinstim pe Bălgrădean? Şi-a făcut datoria, sper să apere bine şi în continuare".

Concordia - Dinamo se joacă luni, de la 21:30, pe Digisport 1 şi liveTEXT pe GSP.ro.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
al3x_4ndru
al3x_4ndru  •  14 Aprilie 2012, 15:54

Buna asta:) Ar fi o mare surpriza dupa atatea meciuri "bune"...

anubisj
anubisj  •  13 Aprilie 2012, 23:45
Postat de saviola2_8 pe 13 Aprilie 2012, 17:59

chiar ca ar fi o surpriza ca dinao sa bata PE chiajna, nu `la`.:)) cam multe surprize campionatul asta. etapa asta n-o sa mai fie nici o surpriza si o sa bata chiajna, 2-0 :))))

Dacă mai ai frați ,ascunde-i! Cred că e genetic....

sezione_ultra
sezione_ultra  •  13 Aprilie 2012, 23:11

dinamo e un fel de pielea paolii in romania :))) STIINTA NU MOARE ! peluzasud97

Vezi toate comentariile (22)
Comentează