FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ciprian Marica, declarație-surpriză: „Doar el poate salva Dinamo, dar nu face nimic!” » Nu e Cortacero!

Ciprian Marica (35 de ani), fost jucător al lui Dinamo, declară că singurul om care ar putea salva echipa acum este fostul finanțator Ionuț Negoiță.
Ciprian Marica (35 de ani), fost jucător al lui Dinamo, declară că singurul om care ar putea salva echipa acum este fostul finanțator Ionuț Negoiță.

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 13:37 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 14:38

Ciprian Marica (35 de ani), fost jucător al lui Dinamo, declară că singurul om care ar putea salva echipa acum este fostul finanțator Ionuț Negoiță.

„Mi se pare că cineva parcă vrea să îngroape această echipă. Singurul om care ar putea să schimbe situația de acolo este Ionuț Negoiță. El știe exact ce înțelegere a făcut cu spaniolii, iar el nu ajută cu nimic, nu face nimic.

Știu oameni care ar vrea să investească la Dinamo, să vină alături de suporteri, dar nu sunt lăsăți. Îi cer public domnului Negoiță sa facă ceva pentru că știu că poate!”, a spus Marica la ProX.

Ciprian Marica, lansat de Dinamo

Ciprian Marica, atacant cu 72 de selecții la naționala României, a evoluat pentru prima echipă a lui Dinamo timp de 2 sezoane și jumătate, între 2001 și 2004. Promovat de la echipa a doua, acesta a adus un profit consistent pentru „câini” atunci când a fost vândut la Șahtior Donețk, în 2004.

5 milioane de euroa primit Dinamo în schimbul lui Marica

Am avut o discuție cu Cortacero după sărbători. De atunci nu mai știu absolut nimic, au dispărut pur și simplu. Ce este de apreciat este sacrificiul și implicarea suporterilor care nu lasă această echipă să moară. Suporterii sunt singurii care se opun. Nu pot să îmi imaginez Dinamo plecând din Liga 4, deși ar putea fi mai sănătos așa
Ciprian Marica

VIDEO. Tot ce trebuie să știi înainte de FC Botoșani - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

O nouă sumă de bani va intra în conturile celor de la Dinamo: „Oxigen pentru club” » Ce datorii vor fi plătite

Dinamo, două transferuri într-o zi! Favoritul fanilor semnează pe doi ani și jumătate » Toate detaliile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
creeperno999
creeperno999  •  22 Ianuarie 2021, 22:44

Daca nu da clubul ddbului, sa intre la racoare

redbuldog
redbuldog  •  22 Ianuarie 2021, 15:56
Postat de goggu.mecanicul pe 22 Ianuarie 2021, 14:55

Voi nu intelegeti ca Negoita nu a vandut nimic ??? Doar a dat in administrare clubu spaniolilor, el trage sforile din spate si vrea acest club ingropat deoarece suporterii l-au amenintat si i au dat foc la stadion

Nhuu la stadion,ca nu-i al lui,la sediile Rin trebuie umblat,pretenii sthiu de ce..!

nightought
nightought  •  22 Ianuarie 2021, 15:50
Postat de iosif_2021 pe 22 Ianuarie 2021, 14:45

Fotografie rară cu Marica în tricoul lui Getafe. Să ne amintim un pic de știrea asta amuzantă din GSP, 2013: "Ciprian Marica va purta tricoul cu numărul 9 la Getafe, iar pe spate va fi prenumele lui (Ciprian), nu numele (Marica), cum a fost cunoscut toată cariera. Motivul schimbării este să se evite ca jucătorul român să fie afectat de consecinţele sensurilor 3, 4 şi 5 ale cuvîntului marica, conform dicţionarului Academiei Regale Spaniole. Acelea ce se referă la o orientare sexuală şi la insultele pe care le primesc persoanele de acest fel" =))))))))

Si crezi ca intereseaza pe cineva prostia asta ? Mai bine ne aminteai de golul din foarfeca impotriva Bosniei !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează