FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Circul s-a mutat în „Ștefan cel Mare”: Prunea și Dănciulescu, UMILIȚI de Negoiță! „DECISIVA” prin care vrea să scape de ei

Articol de - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 10:31

DINAMO // Plecarea căpitanului Dan Nistor la Craiova a fost doar începutul circului de la Dinamo. Scandalul continuă să mocnească  în „Ștefan cel Mare”, iar în birouri lucrurile sunt de-a dreptul incendiare, între Ionuț Negoiță, Bogdan Bălănescu, Florin Prunea și Ionel Dănciulescu. 

Practic, în acest moment clubul are două conduceri paralele: una ce-i cuprinde pe Ionuț Negoiță și Bogdan Bălănescu, și cealaltă formată din Ionel Dănciulescu și Prunea.

Cuplul Negoiță - Bălănescu a luat o decizie drastică înaintea cantonamentului pe care echipa îl va susține pe Costa del Sol, între 13 și 23 ianuarie. Mai exact, managerul general Florin Prunea și directorul sportiv Ionel Dănciulescu n-au fost incluși pe lista delegaților care vor însoți echipa în stagiul de pregătire iberic!

E ultimul brânci prin care Negoiță speră să le facă vânt din club celor doi, forțând astfel demisia acestora. 

IONUȚ NEGOIȚĂ, DATOR LUI FLORIN PRUNEA

Dacă în cazul fostului golgeter al Ligii 1 lucrurile sunt mai simple - acesta nu se agață de post și acceptă plecarea - Negoiță întâmpină dificultăți în a-l concedia pe Prunea. Despărțirea de fostul goalkeeper l-ar costa aproape 40.000 de euro, adică achitarea salariului până la finalul contractului. 

Gazeta Sporturilor a scris încă de pe 9 decembrie despre intențiile lui Negoiță de a-i disponibiliza pe Dănciulescu și Prunea - Detalii, AICI!

Ce înseamnă Prunea și Dănciulescu pentru Dinamo

Florin Prunea, 51 de ani - manager general

  • a jucat aproape un deceniu la Dinamo
  • a câștigat un titlu cu Dinamo și două Cupe ale României
  • a jucat 11 ani în echipa națională, unde a bifat 40 de selecții
  • a participat inclusiv la CM 1994, unde România a terminat pe locul 5
  • are 4 turnee finale de CM și CE la care a jucat

Ionel Dănciulescu, 43 de ani - director sportiv

  • a jucat peste un deceniu la Dinamo
  • a câștigat 9 trofee cu Dinamo
  • a câștigat de două ori titlul de golgeter în Liga 1
  • a jucat 515 meciuri în Liga 1, e numărul 1 all-time
  • a marcat 214 goluri în Liga 1, e numărul 2 all-time
  • a marcat 41 de goluri în Cupa României, e numărul 1 all-time

Vezi și: 

SPECIAL GSP » Duckadam, Belodedici, Dănciulescu sau Cârțu, legendele INVIZIBILE! Foști mari jucători ai României au roluri decorative la cluburile din Liga 1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
creeperno999
creeperno999  •  09 Ianuarie 2020, 23:05

Stadionul o sa devina o groapa adevarata daca mai sta asa un deceniu

104459837173638
Dinu Stefan  •  09 Ianuarie 2020, 21:55
Postat de cornelconasu pe 09 Ianuarie 2020, 14:05

Păi el vrea să se lase ! Demult vrea asta , dar ce faci cu echipa , cum să procedezi de fapt ?! De mîine să zicem că pleacă Negoiță , ce se întâmplă ? În două luni echipa se desfințează !!! Principalul obstacol la Dinamo e ...lipsa stadionului propriu ! Dacă Dinamo avea stadion , avea finanțare, sponsori, echipă și se bătea la titlu cu șanse mari ! După părerea mea ce se întâmplă acum la Dinamoeste din cauza grobianului de Badea care nu a înțeles la timp că prin încăpățînarea de a păstra ceva luat ilegal , a distrus o echipă de tradiție ! Deci Badea e vinovatul , nu Negoiță !

cornele exagerezi bro...ca compania nationala de investitii a facut stadion unei institutii a statului-ministerul apararii-ie una,dar sa- faca stadion echipei dinamo 1947 sau 2010(aprox.) e cu totul altceva ! ce ai zice daca CNI,i-ar face stadion lu FCSB ??? e acelasi lucru cu situatia de la dinamo...cum sa-i faci stadion,tu statul roman,prin compania nationala de investitii,unei entitati private-dinamo 1967 ??? adevarata echipa dinamo,joaca in liga a 4-a si da,apartine si de minister fiind urmasa celebrei echipe a lui dudu-dinu si orac......!

104459837173638
Dinu Stefan  •  09 Ianuarie 2020, 21:46

iata unde a dus terminarea programului "prima casa"....negoitza e fortat sa traga oblonul.oricum danciu si prunea nu mai aveau nevoie sa stea la soare la ibiza,pt ca au bronz destul !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close