FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CLINCENI 4-2

DINAMO - CLINCENI 4-2 // EXCLUSIV VIDEO Cornel Dinu A DISTRUS un dinamovist: „Mi-au sărit toți dracii! Zici că e chitarist la Untold” + cine sunt cei doi remarcați ai lui „Mister”

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 august 2019 22:55

Dinamo s-a impus în fața Academicii Clinceni, scor 4-2 (D. Popa '52, '82, '90+3 Montini '56 / Vojtus '66, Bejan '73 ag.). În ziua în care împlinește 71 de ani, Cornel Dinu a fost necruțător cu jucătorii alb-roșii.

 

„Aduceți-l pe Bejan să-l vadă lumea! Nu există ordinărie mai mare și nepricepere și jaf fotbalistic. Iertați-mă că vorbesc așa, dar mi-au venit dracii. E ridicol! Nu are nicio treabă cu Dinamo. Zici că e chitarist la Untold. Atât îl poți pune, să facă play-back pe scenă.

Cum să îi dai voie să calce pe urmele lui Nelu Nunweiller? Vine amărâtul de la Clinceni și el se întoarce cu spatele. Cine l-a adus pe ăsta? Și pe Moura ăla nu pot să îl văd. Când aduci jucători de play-out, te lupți pentru play-out. Norocul nostru a fost slăbiciunea lor.

Daniel Popa e mult mai bun decât Montini, dacă se insistă cu el. Antrenați-l, pregătiți-l! Avea mereu niște calități. De vreo 13 ani nu mai sunt pregătiți cum trebuie. Nu mai există pasiune. Acum doar banii contează. Să mai rămâi două ore după meci, cum rămânea domnul Ion Marin (n.r. prezent în studio)? E ceva... De ce nu îl lăsați pe Mihaiu, alt băiat cu potențial? Un club de asemenea valoare nu poate fi condus de niște neica nimeni. Să termine cu idioțenia aia că stadionul e urât. Nu, domne, fotbalul practicat de ei e urât!”, a declarat Cornel Dinu la GSP Live. 

VEZI ȘI:

Popa, asul din mâneca dinamoviștilor » „Câinii” au tremurat pentru prima victorie a sezonului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
chris_bu67
chris_bu67  •  03 August 2019, 11:10

respect pentru bătrânul Dinu,așa este cum a spus,vai mama noastră!

113553039978134
Costica Muresan  •  03 August 2019, 10:20

a gresit prea mult ar fi cazul sa faca tusa

fara_pista
fara_pista  •  03 August 2019, 09:48
Postat de loko1 pe 03 August 2019, 07:27

Da așa se pare au prins glas,și vor prinde pentru că Dinamo e în creștere.Punctul de referință e cel cu FCS Maidan,echipa fără domiciliu stabil.

Dinamo e-n creștere... Ar fi primul câine care se umflă-n pene...

Vezi toate comentariile (29)
Comentează