FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Spaniolii de la Dinamo, un nou moment jenant » Unde s-ar fi cazat oamenii lui Cortacero

Rufo Collado (stânga), alături de Pablo Cortacero
Rufo Collado (stânga), alături de Pablo Cortacero

Articol de GSP - Publicat luni, 17 mai 2021 15:11 / Actualizat luni, 17 mai 2021 15:53

Dinamo merge foarte bine pe plan sportiv, dar la capitolul administrativ lucrurile nu sunt încă limpezi. Rufo Collado și Jose Bueno, apropiați ai acționarului majoritar Pablo Cortacero, se află de câteva zile la București și pun la cale planul prin care să preia clubul din mâinile suporterilor.

Cu 5 victorii consecutive în campionat, Dinamo mai are nevoie de un singur punct în ultima etapă, cu Chindia, astfel încât să scape de barajul pentru menținerea în Liga 1. Lucrurile merg din ce în ce mai bine pe latura sportivă, dar la nivelul conducerii există încă tensiune.

Rufo Collado și Jose Bueno, doi dintre oamenii de încredere ai acționarului majoritar din acte, Pablo Cortacero, sunt la București și schițează pașii prin care caută să preia controlul la club de la suporteri, cei care au asigurat funcționarea lui Dinamo în ultimele luni, în absența părții iberice.

Moment jenant pentru apropiații lui Pablo Cortacero

Cortacero & Co. vor să conducă la Dinamo, dar situația lor financiară este încă deplorabilă. Lucrurile stau atât de rău pentru spanioli încât aceștia nu și-ar fi permis să se cazeze la un hotel în București, anunță ProSport. Collado și Bueno ar fi închiriat o locuință prin intermediul site-ului Airbnb, în schimbul căreia plătesc doar 25 de euro pe noapte.

Da, sunt în București. Dar sunt de câteva zile bune, nu de azi. Se va întoarce și Pablo Cortacero. O să facă declarații zilele viitoare în care va explica toată situația. Ne vom întoarce la Dinamo și vom face echipă bună.
- Rufo Collado, pentru GSP.ro 

Spaniolii cu veleități de conducători la Dinamo au trecut printr-o situație jenantă și în urmă cu câteva zile. Dinamo a câștigat ultima bătălie în instanță cu Cortacero pentru că spaniolul nu a achitat taxa de timbru, a cărei valoare este mai mică de 300 RON.

550.000 de euroeste suma creditată/investită de Cortacero și apropiații săi la Dinamo

VIDEO. Ce au fost puși Lucian Goian și colegii săi de la Dinamo să facă în autocar: „Așa ceva nu am auzit niciodată”

Mai multe știri despre Dinamo:

FC ARGEȘ - DINAMO 1-2. Cum explică Dusan Uhrin revirimentul: „Acesta este secretul nostru!”

„Am suferit destul!” » Eroul lui Dinamo la Pitești, descătușat după a cincea victorie consecutivă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1017387414979881
Dragan Ionel  •  18 Mai 2021, 10:45

Celor care-i gazduiesc nu le-o fi frica? Sau sunt in vreunul din sutele de apartamente libere ale lui ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

e.moti.on
e.moti.on  •  18 Mai 2021, 09:05
Postat de en123 pe 17 Mai 2021, 20:13

asta-i o prostie ca te faci de ras daca stai prin Abnb. Poti gasi o casa cu tot confortul la pret de camera de hotel. Nu cred ca spaniolii au venit la furat banii din contracte TV ca nu aduceau jucatori asa scumpi. Cel mai probabil au avut niste aranjamente financiare care au cazut din cauza covidului. Acum sa si aiba bani si nu pot sa bage cand au fost dati afara de peste tot de la Dinamo. Oricum nu pot fi mai rai decat mafiotii locali ca badea, borcea etc. Ziarele p-aici cam le tin partea mafiotilor damboviteni intr-un mod ciudat si neprofesional.

esti marius iorga cumva ?

creeperno999
creeperno999  •  17 Mai 2021, 22:44

Nu vreau sa-i apar pe spanioli dar nu poti zice ca un amarat isi poate permite 25 de euro pe zi. Cortacero face destui bani din ns albolut si ce casute mai are el prin granada.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează