FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV / VIDEO Conflict în direct pe tema salariului lui Fabbrini: „A devalizat vreo 3 cluburi. Îmi pun apă, că m-a luat greața!”

Florin Manea i-a răspuns acid lui Dinu Gheorghe
Florin Manea i-a răspuns acid lui Dinu Gheorghe

Articol de - Publicat joi, 13 mai 2021 12:00 / Actualizat joi, 13 mai 2021 12:26

Mario Nicolae, directorul sportiv de la Dinamo, a anunțat că din sezonul viitor jucătorii vor câștiga maximum 5.000 de euro pe lună, cu bonusuri de performanță. Pentru a ajunge la acest prag, italianul Diego Fabbrini - care mai are doi ani de contract și un contract vehiculat la 18.000 de euro - ar trebui să-și reducă veniturile de aproape patru ori. 

Prezent în direct la GSP Live, impresarul lui Fabbrini, Florin Manea, a vorbit despre viitorul jucătorului, lăsând de înțeles că Dinamo riscă falimentul dacă nu îl plătește pe clientul său: „Eu am vrut să-l iau pe Fabbrini în iarnă și să-l duc la CFR pentru că Dinamo nu-și permitea salariul lui. Cei de la Dinamo au spus că rămâne acolo. «Păi, dați-i banii dacă rămâne acolo!». 

Fabbrini mai are doi ani de contract, e jucător străin și își va lua banii, altfel intră Dinamo în faliment. Eu am vrut să-i scap de salariul lui, am vrut să-i scap și de niște bani din urmă, dar n-au vrut. Acum vin să mă roage să rupem contractul. Le spun: “Nu, acum dați toți banii!”

Manea i-a plătit o poliță și lui Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, care a declarat la ProSport Live că italianul și impresarul lui trebuie să înțeleagă situația de la Dinamo și să se adapteze:  „Chestia cu 18.000 de euro, cât are Fabbrini, e relativă. Domnul Dinu Gheorghe avea 12.000 de euro pe lună salariu la Rapid și nu juca niciun meci. Și mie mi se părea exagerat cât câștiga. Dacă iubea fotbalul, trebuia să mai dea ceva înapoi. Avea 12.000 plus protocoale, plus alte chestii, ajungea undeva la 15.000, ca Fabbrini. 

Conflict în direct pe tema salariului lui Fabbrini

Moderator: Dar am auzit că juca bine în culise… 
Manea: Aaaa, juca extraordinar. N-a jucat în viața lui fotbal și avea 12.000 de euro. Tata avea 430 de meciuri jucate pentru Rapid și lua 1.500 de euro. Să ne lase domnul Dinu cu vrăjeala asta.

Tatăl tău și el nu au fost într-o relație grozavă. 
Nici nu aveau cum să fie. Tata a fost mare fotbalist, dânsul a fost un conducător la vamă. L-am văzut. Se dă prieten cu mine și cum ies eu din emisiune bagă numai “inverse”. Totdeauna a fost așa, numai cu fofârlica. Avea dreptate Cornel Dinu că Vamă a fost un dinamovist în pantaloni scurți. Vine să ne dea lecții nouă. Mă interesează pe mine că a devalizat vreo trei cluburi după ce a plecat de acolo?!

În timp ce vorbea despre Dinu Gheorghe, Florin Manea și-a turnat apă în pahar: „Am simțit nevoia pentru că mi-a venit greață. Când aud asemenea…Mi-e greață de toată situația. Am venit cu greața din vacanță, am mâncat niște fructe de mare”. 

Conflict în direct pe tema salariului lui Fabbrini: „A devalizat vreo 3 cluburi. Îmi pun apă, că m-a luat greața!”
Diego Fabbrini

Fost președinte de la Rapid, Dinu Gheorghe a mai condus în carieră cluburile FC Brașov, Dinamo, Astra, ASA Târgu Mureș și Dunărea Călărași.

“Fabbrini are un contract de mecenat cu Nicolae Badea de 10.000 de euro și probabil unul simbolic, de câteva sute de euro, cu Dinamo” 
- Dinu Gheorghe, la Prosport Live

Nu e adevărat ce a spus Dinu Vamă. Dinamo plătește majoritatea contractului. Contractul de mecenat făcut de Fabbrini cu firma lui Nicolae Badea e în jur de 20.000 de euro pe an. Se plătesc banii la 3 luni
- Florin Manea, impresarul lui Fabbrini, la GSP Live

Citește și: 

"Eram închis într-o cameră fără geamuri, era groaznic!" » Povestea incredibilă a lui Florin Manea, arestat în SUA: își îngropa banii ca-n Breaking Bad!

Dinamo se transformă! Anunț îngrijorător: „Suntem în ceață, nu știu dacă ne salvăm!” » Jumătate de echipă pleacă, salariile vor fi de Liga 2!

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (19)
titiduru22
titiduru22  •  14 Mai 2021, 01:33
Postat de bucovineanul pe 13 Mai 2021, 23:16

Cu tinerii care-i mai are plus cativa de prin liga2 poate face Uhrin o echipa de play off..si cu salarii mai mici ca āştia care se chinuie în play out.

Care tineri ,Mihaiu ,Bani si Moldoveanu :)))

bucovineanul
bucovineanul  •  13 Mai 2021, 23:16
Postat de redbuldog pe 13 Mai 2021, 15:02

De acord cu lista ta +Kongshavn si mai putin Anton,fara el Dinamo era de mult in liga 2,numai ca nu ai bani sa-l platesti,comparativ cu celelante ,,vedete".Mai in gluma sau serios are dreptate Mario cand spune ca e nevoie de ,,remaniere totala" din vara!

Cu tinerii care-i mai are plus cativa de prin liga2 poate face Uhrin o echipa de play off..si cu salarii mai mici ca āştia care se chinuie în play out.

22cea
22cea  •  13 Mai 2021, 21:39
Postat de Valentin Ciocea pe 13 Mai 2021, 19:15

datii omului vreo 400000 de euroi , contractul si pleaca singur .

Il vrei la Berceni ?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează