FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Îți stă mintea în loc!” » Cornel Dinu, dezvăluire șocantă în direct: „Asta avea prietenul lui Bonetti în geamantan”

Articol de GSP - Publicat marti, 21 septembrie 2021 16:29 / Actualizat marti, 21 septembrie 2021 18:58

Cornel Dinu, fost jucător și antrenor la Dinamo, a povestit un episod incredibil care s-ar fi petrecut înainte de FCSB - Dinamo 6-0 și care-l are în centru pe fostul antrenor al „câinilor”, Dario Bonetti.

„Procurorul” susține că în autocarul lui Dinamo, înainte de 0-6 cu FCSB, a urcat un prieten de-ai lui Bonetti, care ar fi cărat un geamantan plin cu materiale pirotehnice. Astfel, Cornel Dinu spune că fanii lui Dinamo au introdus petarde pe Arena Națională cu ajutorul antrenorului italian, un apropiat al galeriei.

Cornel Dinu, poveste incredibilă cu Dario Bonetti: „Îți stă mintea în loc!”

„M-ai provocat să-ți povestesc ceva care-ți face mintea să stea în loc. Există un moment în care un amic al celebrului antrenor de la Dinamo (n.r - Dario Bonetti) se urcă la ultimul meci (n.r lasă de înțeles că e vorba despre FCSB - Dinamo 6-0) în autocarul echipei. Cel care este administrator și pare că este un om la locul lui (n.r- Mihai Matei) întreabă: «Ce e cu băiatul ăsta?».

Bonetti a zis: «E prietenul meu, merge cu noi la meci». Avea un geamantan mare, pe care-l căra. Avea petarde în el! E real, domnule! Eu vorbesc prostii? S-a întâmplat cu acordul antrenorului care a venit să salveze Dinamo!”, a spus Cornel Dinu la TV Telekom Sport.

În 2011, într-un derby jucat în Ghencea, s-a petrecut un eveniment similar. Jucătorii dinamoviști au introdus în stadion materiale pirotehnice, pe care le-au ascuns în fularele aruncate către ultrași. 

VIDEO Incidente între dinamoviști și forțele de ordine la pauza meciului

Bonetti o amenință pe Dinamo

Dario Bonetti (60 de ani) nu se dă plecat de la Dinamo cu una, cu două și amenință cu tribunalul.

Conducerea vrea să-l dea afară din cauza rezultatelor slabe, însă tehnicianul italian refuză de câteva zile rezilierea amiabilă. Conducerea susține că italianul a părăsit România, joi, și nu s-a mai prezentat la antrenamente. 

„Vor să-l demită fără să-i plătească nimic! Îi va acționa în instanță", a anunțat avocatul și soția antrenorului, Anna Maria De Mattei. Bonetti solicită 12.000 de euro pentru cele două luni la timona „câinilor".

Dinamo îl vrea pe Mircea Rednic

Mircea Rednic, 59 de ani, este singura opțiune a lui Dinamo pentru banca tehnică. „Puriul” ar urma să-i preia pe „câini” în următoarea pauză competițională dedicată echipelor naționale.

Până la pauza din octombrie, Dinamo mai are de jucat un meci în „16”-imile Cupei, cu Ripensia Timișoara, și două runde de campionat, cu CS Universitatea Craiova (d) și UTA (a).

Dinamo nu a grăbit negocierile cu Rednic, întrucât e „blocată” în acest moment și de situația lui Dario Bonetti. Antrenorul italian - infectat cu COVID-19 - nu a semnat încă rezilierea contractului.

Rednic este liber de contract din aprilie, după despărțirea de Viitorul, actuala Farul Constanța. „Puriul” a mai antrenat Dinamo în patru mandate, ultima dată în 2018-2019. Cu Mircea Rednic pe bancă, Dinamo a câștigat ultimul titlu de campioană, în sezonul 2006-2007.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

A ajuns la București și semnează azi cu Dinamo: „Acum mergem la club”

EXCLUSIV Iuliu Mureșan, deranjat că a fost „sărit” la negocierile cu Rednic » „Semnătura finală e la mine” + „Decât să fac asta, mai bine plec și îi las pe alții”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
mama.voastra.de.hoti
mama.voastra.de.hoti  •  23 Septembrie 2021, 13:34
Postat de mama.voastra.de.hoti pe 21 Septembrie 2021, 23:46

Nu ti-a stat mintea-n loc la eliminarea total ticaloasa dictata de istvan kovacs???

Kovacs a fost de 1.000.000 de ori mai percuĺos decat orice petarda de pe stadion!

aquadig
aquadig  •  22 Septembrie 2021, 10:13

dinu, copilul de casa al nomenclaturistilor, te doare mintea ca inca il mai baga ziarele in seama

117850983907825
Mircea Ordean  •  22 Septembrie 2021, 07:03

Unde-i minte multă, se aciueaza una-două și de-ale lipsei de minte. De pildă emiterea de concluzii ferme, ba si împănate oratoric, în baza unor premise șubrede.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează