LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // Coronavirusul îi ține în tensiune pe italienii lui Uhrin: „Nu e chiar panică, dar mi se strânge un pic inima”

Articol de — Luni, 24 Februarie, 20:57

Dinamo are trei jucători italieni în lot, portarul Riccardo Piscitelli (26 de ani), Diego Fabbrini (29 de ani) și Mattia Montini (27 de ani), conectați la situația din țara lor.

Cel mai afectat este portarul titular al „câinilor”, Piscitelli. Părinții lui locuiesc în regiunea Lombardia, mai exact la Seregno, o localitate aflată la câteva zeci de minute de Milano. 

„Ai mei sunt la 30-40 de minute de cel mai apropiat oraș în carantină. La noi, în Seregno, nu s-a impus încă această stare de carantină, dar supermarketurile au fost golite de produse, s-a instalat o stare de tensiune, aș numi-o. Nu e chiar panică, însă lumea e în alertă. Stau mai mult în case și așteaptă o veste bună, o speranță. Până acum este OK, dar sperăm să nu escaladeze situația. Părinții mi-au promis că-mi vor face o vizită în această primăvară la București, dar nu știu când vor mai putea ajunge”, a povestit Piscitelli pentru GSP.RO.

Familia lui Mattia Montini este în Frosinone, Lazio, în mijlocul Italiei, destul de departe în acest moment de zonele „roșii”. „Ai mei sunt în regulă, dar așteptăm vești cu sufletul la gură. Ne rugăm ca tuturor oamenilor de acolo să le fie bine”, a mărturisit atacantul.

Fabbrini e din San Giuliano Terme, în Toscana, zonă care nu este momentan afectată.

Italia, în alertă din cauza Coronavirusului

Coronavirusul s-a împânzit în mai multe orașe din Italia, iar cetățenii Peninsulei trăiesc momente de panică. S-au luat măsuri de securitate maxime în condițiile în care oficialitățile sunt în alertă, în condițiile în care până acum au decedat deja 7 persoane. Sunt și multe alte persoane contaminate, iar mai multe orașe sunt în carantină. În foarte multe zone din nordul Italiei, în special în Lombardia, Veneto și Emilia Romagna, s-au închis școlile, grădinițele, restaurantele, diverse întreceri sportive și sociale au fost amânate pe termen nelimitate.

Vezi și: Cum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1