FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

Situație de neînțeles la Dinamo » Abia au găsit bani să joace în „Ștefan cel Mare”, dar mută derby-ul cu Craiova pe Național Arena!

Dinamo - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga 1, se va disputa pe Arena Națională, duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30.
Dinamo - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga 1, se va disputa pe Arena Națională, duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30.

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2020 10:16 / Actualizat sambata, 10 octombrie 2020 13:59

Dinamo - CS Universitatea Craiova, derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga 1, se va disputa pe Arena Națională, duminică, 18 octombrie, de la ora 21:30.

  • Dinamo - Craiova e liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe Look Plus, Digi Sport și Telekom Sport.
  • În actuala stagiune, Dinamo a mai jucat „acasă” pe cel mai mare stadion al țării doar în prima rundă, cu Hermannstadt (1-1). În rest, „câinii” și-au disputat partidele de pe teren propriu în „Ștefan cel Mare”, din cauza faptului că pe Arena Națională s-a schimbat gazonul.

Informația a fost confirmată de Liga Profesionistă de Fotbal:

Situație de neînțeles la Dinamo » Abia au găsit bani să joace în „Ștefan cel Mare”, dar mută derby-ul cu Craiova pe Național Arena!

Pentru meciul cu UTA s-au împrumutat!

Anunțul este surprinzător, întrucât, din informațiile GSP.ro, noii șefi de la Dinamo nu au avut resurse financiare să închirieze arena din „Ștefan cel Mare” pentru duelul cu UTA Arad (0-1) din runda #5 și nici să achite baremul arbitrilor.

Surse autorizate ale Gazetei susțin că Bogdan Bălănescu, încă în funcție la momentul respectiv, i-ar fi cerut împrumut lui Nicolae Badea suma necesară pentru ca jocul cu UTA să se dispute în condiții optime.

De altfel, urmează zile decisive pentru proiectul spaniol. Pe 15 octombrie se fac 3 luni de neplată pentru unii fotbaliști, iar Cortacero&Co. trebuie să facă rost de 0,5 milioane de euro pentru a stinge datoriile urgente în următoarea săptămână.

Amintiri neplăcute la ultimul Dinamo - Craiova

Sezonul precedent, meciul Dinamo - Craiova (0-2) s-a disputat tot pe Arena Națională, în data de 21 iulie 2019, când Eugen Neagoe, antrenorul roș-albilor de la vremea respectivă, a suferit un infarct cardiac în prima repriză a partidei. 

„Geană” a leșinat pe banca de rezerve și a fost transportat de urgență la spital. Din fericire, tehnicianul și-a revenit - toate detaliile, AICI.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Probleme tot mai mari la Dinamo: se adună datoriile pentru „câini”! Suma uriașă pe care Cortacero trebuie s-o achite urgent

Primele măsuri luate de noul director de marketing la Dinamo: „Nu mă dau deoparte de la provocări!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
ciprian.birtea
ciprian.birtea  •  11 Octombrie 2020, 02:07
Postat de dvd1 pe 10 Octombrie 2020, 15:06

in primul rind rezultatul: va fi 4, 5-o pt Craiova fara sut pe poarta sau la poarta pt Dinamo. Nu are rost sa mai vorbiti de bani pt ca nu se plateste (si nu se va plati) nimic. In foarte putin timp Dinamo dispare total. Oricum Dinamo era singura si cea mai sigura candidata la retrogradare direct de pe ultimul loc. Retrageti Dinamo din campionat imediat pina nu e prea tirziu.

E plin de pr0stalai pe aici, pai cum facem gogule ca in fiecare meci Dinamo a jucat bine, se vede o diferenta clara intre ce am avut sezonu trecut si ce avem acum, baaah, asta e lot de titlu, doar arbitrii ne-au facut de patiserie, dar o sa vedeti cand se vor pune astia toti 14 la punct cu pregatirea fizica, prin decembrie pregatiti-va batistele si pelerinele sa va stergeti mucii

trink
trink  •  11 Octombrie 2020, 01:35

dinamo rupe craiova fara doar si poate ....................... si poate se pregateste pentru liga campionilor divizia catei!

doardinamo1948
doardinamo1948  •  10 Octombrie 2020, 19:37
Postat de prazberg pe 10 Octombrie 2020, 16:30

Craiova va v-a ajuta daca aveti nevoie de bani ptr stadion. Mai dati-ne un jucator pe un pumn de bani cum ati facut cu Nistor, capitanul pe vremea aia si jucatorul de pe autocar =))

Din păcate pentru Craiova nu aveți un antrenor capabil sa îi facă pe Cicaldau și Nistor sa-și “împartă” mingea și sa joace împreuna, nu fiecare pentru el. Când ăștia 2 or sa se înțeleagă 100% pe teren o sa aveți șanse la campionat și la Cupe europene, pana atunci CFR e favorita.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează