FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CS U CRAIOVA, SÂMBĂTĂ, 20:00

DINAMO - CS U CRAIOVA // Decizie surprinzătoare a oltenilor înaintea ciocnirii cu Dinamo

FOTO: Facebook CS U Craiova
FOTO: Facebook CS U Craiova

Articol de GSP - Publicat joi, 13 decembrie 2018 16:42

Staff-ul celor de la CS U Craiova a luat o decizie extrem de importantă înaintea meciului de sâmbătă cu Dinamo, programat în "Ștefan cel Mare", de la ora 20:00. 

  • Dinamo - CS U Craiova se joacă sâmbătă, de la ora 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look Sport!

Echipa lui Mangia va face deplasarea la București vineri, cu trenul. Chiar dacă autocarul era cea mai la îndemână variantă, oltenii vor să evite traficul infernal de pe ruta către Capitală, dar și aglomerația de la intrarea în București, anunță TV Digi Sport.

De la gară, fotbaliștii lui CS U vor fi preluați de autocarul echipei, care va pleca spre București în dimineața zilei de vineri. 

Oltenii vor fi încurajați la meciul cu Dinamo și de aproximativ 600 de spectatori, exact câte bilete vor primi aceștia din partea clubului gazdă. 

Citește și: DINAMO - CSU CRAIOVA // Jucătorul-surpriză de la Dinamo de care se teme Mangia la meciul direct de sâmbătă: "Mi-a furat un titlu"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 23:56
Postat de kaloogarele pe 13 Decembrie 2018, 22:01

get a life, beavis!

Ok, Oblio. Bisous. Totusi poti .....

kaloogarele
kaloogarele  •  13 Decembrie 2018, 22:01
Postat de fairplayromania pe 13 Decembrie 2018, 19:09

Va rugam sa cenzurati aceste mesaje....nu ajuta pe nimeni.Nici macar pe cel care il scrie....

get a life, beavis!

fairplayromania
fairplayromania  •  13 Decembrie 2018, 19:09
Postat de kaloogarele pe 13 Decembrie 2018, 18:38

nuuuu po'saaaa creeed. cuuu treeenu'? bhfuaaai!! cu trrrreenu' baaah tzaaraaanilor baaah! TREEENUUU'. n-a mai vazut parisu', maglavidu' si tunisu' asa ceva! soc si groaza!

Va rugam sa cenzurati aceste mesaje....nu ajuta pe nimeni.Nici macar pe cel care il scrie....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează