FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE. Dinamo a bătut palma cu Diego Capel, dublu câștigător de Cupa UEFA cu FC Sevilla, dar îl pune să dea probe! Ce a aflat Gazeta din culisele transferului

Diego Capel de la FC Sevilla (stânga) sărbătorește alături de Lolo, pe Camp Nou, câștigarea Cupei Regelui în fața lui Atletico Madrid, în 2010, scor 2-0. Foto: Guliver/GettyImages +18   FOTO
Diego Capel de la FC Sevilla (stânga) sărbătorește alături de Lolo, pe Camp Nou, câștigarea Cupei Regelui în fața lui Atletico Madrid, în 2010, scor 2-0. Foto: Guliver/GettyImages

Articol de , - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 18:12 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 19:06

Dinamo poate furniza o lovitură de proporții în mercato 2020: Diego Capel (32 de ani), fost câștigător a două Cupe UEFA cu FC Sevilla, e aproape de a semna cu „câinii" și poate deveni unul dintre cei mai titrați fotbaliști all-time din Liga 1!

Extrema stângă de 32 de ani este liber de contract de la începutul lunii iulie și este deja la Săftica sub comanda lui Cosmin Contra. Fostul internațional al Spaniei era cotat la un moment dat pe transfermarkt la 14 milioane de euro!

Capel a câștigat trofee cu Sevilla, cu Sporting Lisabona, cu Anderlecht, inclusiv Cupa UEFA de două ori cu andaluzii. Acum, vine să ducă echipa din Ștefan cel Mare în play-off și, probabil, în duelul pentru podium. Ultima dată a evoluat pentru Birkirkara în Malta, de care s-a despărțit în această vară, după 6 luni petrecute acolo.

Potrivit informațiilor GSP.ro, Capel va avea un salariu de peste 20.000 de euro în tricoul alb-roșu. Acum se discută ultimele detalii. A fost considerat o mare speranță a fotbalului iberic, a strâns selecții la toate reprezentativele țării sale, inclusiv două pentru Furia Roja, imediat după ce Spania a cucerit Euro 2008.

Dinamo l-a momit pe Diego Capel cu un salariu uriaș, dar vrea să-l testeze înainte

Înainte de a semna contractul, Capel va fi testat, întrucât are meciuri puține în 2020. „Dinamoviștilor le este teamă să nu fie Julio Baptista 2”, au spus surse apropiate clubului pentru GSP. Diego e deja la Săftica, a intrat în programul echipei și așteaptă să fie programat la vizita medicală la INMS, după ce a făcut testarea PCR. 

Încă nu s-a semnat niciun act, deoarece conducerea roș-albilor vrea să se asigure înainte că Diego Capel merită salariul lunar de 20.000 de euro. 

Ultimul jucător venit în probe la Dinamo, Mattia Montini, nu doar că le-a trecut, dar a fost și golgeterul echipei în primul sezon al lui la echipă.

  • În sezonul 2009-2010 din Liga Campionilor, Capel a jucat pentru Sevilla în meciurile cu Unirea Urziceni din grupe (1-0 pentru spanioli în România, 2-0 în Spania)

FOTO Cele mai tari imagini din cariera lui Diego Capel

+14 FOTO
  • Sursă foto: Getty

2 trofeeEuropa League a câștigat Capel de-a lungul carierei, ambele cu Sevilla (2006, 2007); în total, a obținut 8 trofee

16 meciuria bifat Capel în Champions League (un assist), 31 de partide în Europa League (două goluri, două pase decisive)

335.000 euromai este cota de piață a fotbalistului în acest moment, potrivit Transfermarkt

127 de partidea strâns în La Liga, reușind 6 goluri și 12 assist-uri

Mișcări de trupe la Dinamo:

  • ANTRENOR: Cosmin Contra (nou)
  • VENIRIMăgureanu (Afumați, împrumut încheiat), G. Crețu (Rapid, împrumut încheiat), Eșanu (Farul, împrumut încheiat), Bejan (Clinceni, împrumut încheiat), Dudea (Chindia, împrumut încheiat), Petrișor (Turris, împrumut încheiat), L. Gheorghe (Modelu, împrumut încheiat), V. Achim (Viitorul), Gol (Cracovia), Isma Lopez (Tenerife), A. Gonzalez (Mirandes), Nemec (Pafos), Borja Valle (Deportivo), J. Camara (Jagiellonia), Rene Roman Hinojo (liber)
  • PLECĂRI: Piscitelli (Nacional), Skovajsa (Budejovice), I. Filip (U Cluj), Kostrna (liber), Perovic (liber), N'Diaye (liber), Montini (liber), Kilyen (Viitorul, împrumut încheiat), Dudea (CSM Reșița, împrumut), Petrișor (Aerostar, împrumut), Fara (Farul, împrumut), Mrzljak (liber), Daniel Popa (Chindia), Straton (FCSB), Mihai Popescu (Heart of Midlothian)

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Giani Kiriță și-a spus deschis părerea despre transferurile lui Dinamo și are un mesaj pentru fani

Se vede că a stat lângă Messi. Cine este Juan Camara, jucătorul crescut de „La Masia", care a jucat şi alături de starul argentinian

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (65)
106739287242862
Victor Kandalakis  •  24 Septembrie 2020, 09:25

Ce expresii de retardati, tarani inculti - "il pune sa dea probe". Chiar era greu sa scrieti " Urmeaza sa deaprobe" Va da probe" ??? Atata idiotenie incat ar trebuii sa fiti scosi de la presa.

schwartz69
schwartz69  •  24 Septembrie 2020, 08:39
Postat de bazinga pe 23 Septembrie 2020, 19:16

Asta inseamna sa ai talent sa speli bani in stil mare , prin off shore-uri din Cipru si alte locuri exotice! "'RESPECT "" DINAMO !

mai *** ai dat-o din Halep in fotbal ?! reconversie profesionala, nu gluma :))))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10209899427152560
Popa Lucian  •  24 Septembrie 2020, 08:26
Postat de catalin.fcdb pe 23 Septembrie 2020, 22:52

Capel si la varsta asta da clasa multora, este totusi un nume mondial. Sper sa vina. Hai si inca un fundas central si un fundas stanga

Faptul ca a jucat in malta nu îți da de gandit?

Vezi toate comentariile (65)
Comentează