FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Dănuț Lupu, declarații CRUNTE: „De ce ar cumpăra cineva echipa? FRF o va retrograda în Liga 4!”

Dănuț Lupu
Dănuț Lupu

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 aprilie 2020 12:32

Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, explică de ce Ionuț Negoiță nu a reușit să vândă echipa și face o serie de declarații sumbre pentru fanii roș-albilor. 

Lupu a vorbit despre avertismenul trasat de patronul lui Dinamo, care a afirmat ieri, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor, că echipa riscă să nu-și ia licența și să ajungă în Liga 4. Fostul fotbalist e de părere că echipa din Liga 1 nu are nici culori, nici palmares, nici emblemă, acestea aparținându-i fostului finanțator Nicolae Badea.

„Când a băgat Negoiță ultima oară bani la Dinamo? Au supraviețuit din drepturi TV până acum. Acum nu mai au bani și n-au cum să-și ia licența. Negoiță își face singur rău. Am spus de la început că n-o să cumpere nimeni Dinamo pentru că n-ai ce să cumperi

Credeți că n-ar fi oameni cu potențial care să cumpere Dinamo? Sunt foarte mulți, dar Negoiță n-are ce să vândă. Badea ar putea să-i ia culorile, emblema, palmaresul. Ce face Negoiță în condițiile acestea? De ce ai cumpăra o echipă care n-are nimic? Mai bine te duci și cumperi Chiajna”, a spus Lupu, la Pro X.

„S-ar putea ca Dinamo să falimenteze. Eu nu-mi doresc acest lucru, dar dacă Negoiță asta o să vrea... probabil că asta va face. Dacă nu-și vor lua licența, Federația o să-i bage în Liga 4. Dacă această echipă va ajunge în Liga 4, va avea culori? Va avea emblemă? Și domnul Nicolae Badea are echipă în Liga 4” - Dănuț Lupu

VIDEO. Dinamo riscă falimentul! Anunț de ultim moment făcut de Ionuț Negoiță

Citește și alte știri despre Dinamo:

DINAMO. Anunțul lui Ionuț Negoiță nu-l sperie pe Florin Prunea: „Nu cred că își permite cineva să lase echipa în an electoral”

DINAMO. Ionel Dănciulescu, dialog încins cu Ionuț Negoiță, în direct la TV: „Nu, de data asta nu mai salvez clubul!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (9)
2036290743290484
Ion Marin  •  12 Aprilie 2020, 19:54

E complicat , e foarte complicat pentru Dinamo.Scriu de vreo 7 ani si pentru Nea Goita si pentru suporterii lui Dinamo , dar nimeni nu a luat in seama nimic, sa nu mai vorbesc de caposenia lui Nea Goita, pacat!Branza buna in burduf de caine, cam asta a fost Nea Goita petru Dinamo.Suporterii s au miscat incet , daca timp de 7 ani adunau bani de la toti cei care sunt dinamovisti si de la unii care doreau si puteau sa sposorizeze clubul, acum nu erau probleme , dar s au multumit cu pica para malaiata in gura lui natafleata.Au asteptat sa vina vanatorul hocheist Tiriac si rapidisto stelistul Lucescu, care nici el nu stie ce este , dar numai dinamovist nu este, sa salveze clubul , astia au primit enorm de la acest club , iar ei cand clubul care i a facut celebrii are nevoie,stau cu spatele la el.Suporterii daca vor ca echipa sa mai existe trebuie in al 12-lea ceas sa se mobilizeze sa stranga oameni si bani in jurul clubului in regim de urgenta.Daca Porumboiu e disponibil sa mearga dupa el la Vaslui si sa l roage sa preia Dinamo de la Nea Goita.E un tip serios si ambitios , stie fotbal si cred ca a invatat din greselile pe care le a facut la Vaslui.Dragi suporteri , mergeti cu palaria in mana si la Badea , Borcea , A.Nastase si la altii si ceretii le bani si publicati in presa lista de solicitari si cat a dat fiecare , faceti asta pana nu e prea tarziu, cereti le si celor 2 , Lucescu si Tiriac , sa vedem cat dau ei.

randoomz
randoomz  •  11 Aprilie 2020, 20:52
Postat de prostiidelafc5b pe 11 Aprilie 2020, 16:31

Cum de se bagă in seama numai *** gigiisti??.... Dinamo poate ajunge in Liga a 4-a, e clar daca Negoita nu mai vrea sa bage malai... Dar nu inteleg cum de gigistii tam. piti nu vad același scenariu si la *** blatista fc5b!!?? Ce culori si ce palmares are ciobanul ***??? Nimic! Zero absolut! Ciocu-mio bai ***!!

pai la Steaua din liga 1 nu sunt probleme grave cu banii sau cu licenta. de aia nu poate ajunge ca voi. voi va desfiintati pe vecie,peste 2 luni nici nu o sa mai comentezi pe aici nimic.

razvi45
razvi45  •  11 Aprilie 2020, 16:48

Dinamo se v-a salva in ultimul moment.o sa vedeti.multi dusmani are DINAMO dar si multi prieteni.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează