FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dănuț Lupu, nemilos cu fanii lui Dinamo: „Să ne uităm cine sunt liderii de galerie și ce erau înainte. Nu aveau nici pantofi în picioare” + Întrebare pentru Prunea

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 august 2019 15:51

Dănuț Lupu, fost mijlocaș la Dinamo, a vorbit despre situația echipei, crticându-i pe fani și pe cei din conducerea clubului pentru deciziile luate. 

„Nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii. Dar să ne gândim cum s-a ajuns aici. Toul se întâmplă pentru că li s-a permis să facă asta. Înainte nu făceau asta. Prin 1997 au început să facă așa. Li s-au dat bani să-i înjure pe unii și să-i aplaude pe alții. Să ne uităm cine sunt liderii de galerie și ce erau înainte să ajungă. Nu aveau nici pantofi în picioare înainte. 

Unde e galeria lui Dinamo care făcea coregrafii spectaculoase când juca cu Steaua? De unde aveau bani pentru coregrafii? Alea costă foarte mulți bani”, declarat Dănuț Lupu la Pro X. 

Dănuț Lupu: „Prunea a greșit” 

„Prunea a venit când a venit și a spus că el își asumă transferuile. Scuze, Florin, dar nu poate să te bată Chindia! Și te-a și dominat. E rușinos! Lui Dinamo nu-i trebuia un antrenor, ci un pedagog. Jucătorii sunt demoralizați. Ce să vorbească Dusan cu jucătorii? Ce poate vorbi în engleză? Câți știu engleză? Sebastian Moga a vorbit și până acum. Ce să le zică?  

Când era Andone, eram 5 oameni la scouting. Făceam referat pentru fiecare jucător. Vreau să văd și eu cine a făcut referate pentru jucătorii aduși? Cine e responsabil pentru ei? Și noi aduceam jucători liberi, dar ăia jucau fotbal. Ăștia fac doar figurație”, a adăugat fostul mijlocaș. 

Citește și: 

Șefii lui Dinamo se tem de suporteri! Au cerut protecția forțelor de ordine după scandalul cu fanii » Antrenamentele și deplasările vor fi păzite

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
104354204195252
Pierre Tzutzea  •  19 August 2019, 11:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

537095073301815
Izabela Iuliana Nazare  •  19 August 2019, 10:28

de ce te deranjeaza pe tine galatiul ? a dat multi jucatori de valoare la dinamo si steaua si a castigat si campionatul in romania ! vezi de oile tale si nu mai *** aiurea . aici e vorba de dinamo si nu de galati !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

801397063283691
Valentin Benea  •  19 August 2019, 02:08

Pacat de ce vb Dane , ai dat cu muci -n fasole , normal ca la Galati . Ai pierdut mult cu asta , nu uita echipa fara suporteri nu reprezinta nimic .

Vezi toate comentariile (15)
Comentează