FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo a câștigat un proces vital: scapă de o datorie de 1,1 milioane de euro! Decizia e definitivă

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 mai 2022 20:38 / Actualizat vineri, 20 mai 2022 20:41

Curtea de Apel București i-a dat câștig de cauză lui Dinamo în procesul în care Poli Timișoara dorea să se înscrie la masa credală, pentru a recupera suma de 1,1 milioane de euro, datorată în urma transferului lui Dorin Rotariu de la alb-roșii la Club Brugge.

  • U Cluj - Dinamo, turul barajului pentru promovare/retrogradare se joacă sâmbătă, de la ora 20:30. 

În 2017, Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo în Belgia, în schimbul a 2,2 milioane de euro. Lichidatorul judiciar al societății Politehnicii Timișoara, club de la care mijlocașul ajunsese la Dinamo în 2013, a cerut 50% din suma de transfer, după cum stipula o clauză din contractul de vânzare al lui Rotariu la Dinamo. 

Dinamo, lovită de ghinion » Un titular s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea barajului cu U Cluj
Dinamo
Dinamo, lovită de ghinion » Un titular s-a accidentat la ultimul antrenament dinaintea barajului cu U Cluj

Dinamo a câștigat procesul cu Poli Timișoara

Pentru a recupera banii, Poli a încercat să se înscrie la masa credală, în momentul în care Dinamo a intrat în insolvență. În noiembrie 2021, Tribunalul București a respins cererea clubului bănățean, iar astăzi, Curtea de Apel București a oferit un verdict favorabil lui Dinamo, definitiv!

Dinamo a câștigat un proces vital: scapă de o datorie de 1,1 milioane de euro! Decizia e definitivă
Decizia Curții de Apel București

Poli Timișoara voia 1,1 milioane de euro de la Dinamo

„Avem o creanță neîncasată de la Dinamo din transferul fotbalistului Dorin Rotariu la FC Bruges. Creanța ajunsese la 1,1 milioane de euro, ca urmare a calculului făcut raportat la acel acord de transfer care a existat la un moment dat. Nu mai puțin de 270.000 de euro.

Și pe noi ne-a luat prin surprindere cererea de deschidere a procedurii de insolvență făcută de Dinamo, dar am intervenit la timp. Trebuia să facem și demersul acesta. În principiu, ne vom înscrie la masa credală", declara pentru Gazeta Sporturilor reprezentantul lichidatorului judiciar al Politehnicii Timișoara S.A. în momentul anunțului că Dinamo intră în insolvență.

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, despre ce se va întâmpla la Dinamo: „Lucrurile vor reveni la normal”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Cine arbitrează U Cluj - Dinamo și Chiajna - Chindia » I-a scos din minți pe „câini” la ultimul meci + prima reacție a roș-albilor

VIDEO Lincar a venit în ie la conferința dinaintea barajului cu Dinamo: „Merg la testul poligraf! Nu m-am vândut niciodată”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  22 Mai 2022, 02:02
Postat de creeperno115 pe 20 Mai 2022, 22:35

N-au niciun drept. Clauza n-a fost introdusa asa cum trebuie in contract, iar baietii destepti de la RTZ au reusit sa dea peste cap clauza. Bravo RTZ, bravo Zavaleanu!

Cum adică nu a fost introdusă așa cum trebuie? Cum trebuia introdusă?

Ciprian_Birtea
Ciprian_Birtea  •  22 Mai 2022, 02:01
Postat de titiduru22 pe 20 Mai 2022, 21:28

Mai bine sa mearga la Haga :))) Ai vreo idee cu ce se ocupa CEDO ???

Se ocupă cu drepturile omului. Echipei Poli Tim. i s-au încălcat drepturile omului prin decizia Curții de Apel, mai precis dreptul la proprietate.

inima_de_caine
inima_de_caine  •  21 Mai 2022, 12:17

Deci acesta e un "Articol de GSP"... adică asta înseamnă că e scris colectiv ori... anonim? Oricum, ce nu înţeleg eu de ce nevoia asta acută de cuvinte bombastice care fac ca demersul jurnalistic să cadă în ridicol: "Dinamo a câștigat un proces VITAL". Nu, zău!? Adică... cum... dacă judecătorii ar fi admis ca Poli Timişoara să fie înscrisă la masa credală pentru suma de 1,1 milioane euro, Dinamo ar fi intrat în faliment sau... ce? Până una-alta, pentru a vă menţine probitatea, profesionalismul şi credibilitatea, VITAL ar fi să vă măsuraţi conştiincios cuvintele atunci când vreţi să comunicaţi public o ştire.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează