FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moment HORROR la TV! Reprezentant PCH, declarații șocante: „Ne gândim la mama lui Cortacero” » Cum a intervenit moderatorul

Cortacero e atacat de fanii lui Dinamo în cele mai josnice moduri. foto: GSP
Cortacero e atacat de fanii lui Dinamo în cele mai josnice moduri. foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 noiembrie 2020 11:26 / Actualizat miercuri, 25 noiembrie 2020 12:24

DINAMO. Alex Conovaru, reprezentant al proiectului socios „Doar Dinamo București”, a fost protagonistul unei derapaj dezgustător la adresa lui Pablo Cortacero, omul numărul unu din conducerea din „Ștefan cel Mare”. 

  • Dinamo are de plătit 800.000 de lei până la sfârșitul acestei luni, altfel va pierde 6 puncte în clasament;
  • Cortacero a anunțat că vrea să facă o mărire de capital cu 5 milioane de euro, în cadrul unei ședințe extraordinare a membrilor Adunării Generale a Acționarilor de pe 21 decembrie. Suporterii „câinilor” nu mai au încredere în el însă.

„Toate gândurile noastre se îndreaptă către părinții lui, către mama lui. Când ajungem la o anumită limită, ajungem să ne dorim anumite lucruri. Să nu creadă că vom rămâne pasivi la această tâlhărie” a fost reacția oribilă a lui Alex Conovaru, la emisiunea Ioanei Cosma de la Pro X. Moderatorul a intervenit și a întrerupt discursul odios al reprezentantului PCH: „Hai să nu ducem discuția în direcția aia”

Atac și la Șerdean: „Nu se comportă ca un șahist adevărat” 

Nici Dorin Șerdean, președintele executiv al lui Dinamo, n-a fost scutit de discursul plin de venin al reprezentantului DDB. 

„Avem sceptrul falimentului deasupra capului. Nu înțeleg cum domnul Șerdean își permite să vină cu masca DDB pe figură și să zică faptul că el vorbește cu suporterii. Își bate joc de noi și nu se comportă ca un șahist adevărat. Are toți pionii, dar atacă doar cu nebunii”.

Dinamo are doctor, nu pierde la „masa verde” cu Viitorul

EXCLUSIV Vești de ultim moment la Dinamo: ce a decis doctorul Liviu Bătineanu, după ce „câinii” riscau să piardă la „masa verde” următorul meci

Dinamo a rămas fără doctor după plecarea în masă a staff-ului medical, iar „câinii” riscau să piardă la masa vede meciul din Cupă cu Viitorul, dacă nu reușeau să aconteze un medic. Acest lucru s-a rezolvat astăzi, după ce Adrian Motoacă, fostul medic al „câinilor”, a revenit în cadrul echipei.

Anunțul a fost făcut tot de reprezentantul „DDB”: „Jos pălăria pentru doctorul Motoacă. A fost tratat urât în perioada lui Negoiță, dar s-a întors pentru ca echipa să aibă doctor”. 

Moment HORROR la TV! Reprezentant PCH, declarații șocante: „Ne gândim la mama lui Cortacero” » Cum a intervenit moderatorul
Adrian Motoacă

Specializat în medicină sportivă, acesta a activat la echipe precum Viitorul, Unirea Slobozia, Dunărea Călărași sau Dinamo. Motoacă a plecat din „Ștefan cel Mare” toamna trecută, după doar câteva luni petrecute la „câini”, din cauza unor disensiuni avute cu fostul antrenor Dusan Uhrin.

VIDEO Radu Birlică, director de marketing la Dinamo: „Dacă intrăm în insolvență, ne așteaptă falimentul!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

PCH, anunț fără precedent: „Cortacero, nu vei scăpa, o să te găsim! În '89 nu ne-a oprit nimeni. Cerem sprijinul Ambasadorului Spaniei la Bucureşti”

Scene incredibile la antrenamentul lui Dinamo » Contra: „Bă, ce facem, mă?” + „câinii” riscă să piardă în Cupă la „masa verde”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (79)
jabs
jabs  •  26 Noiembrie 2020, 10:33
Postat de anti.cioban pe 25 Noiembrie 2020, 21:08

Tu ai vrea sa aiba bun-simt recidivistii lui Mustata, care presteaza pe bani? Sau postacii inchiriati cu ora de cioban? Trezeste-te...

tu cu ce esti mai bun cand acuzi ??? anti cioban...pana la urma nu te obliga nimeni sa ti cu o echipa.....

klucian2222
klucian2222  •  26 Noiembrie 2020, 02:18
Postat de smdb pe 25 Noiembrie 2020, 14:47

***, fara coloana, ***, fuduli, naivi, prosti.. daaaar, daaaaaar, ce credti, ce credeti, tupeul nesimtit sa caste *** si sa vorbeasca de rau astrele de pe primul lor, le-a ramas?! Fireste :))))) Va meritati soarta, baahh, ca numai cu asta v-ati ocupat, "ce face FCSB/ Steaua"... cu asta v-ati ocupat timpul si energia an dupa an dupa an.. in loc sa *** de ce se intampla la voi in ograda unde pute si e ***... Asta-i rezultatul, voi, ddb si pch sunteti 95% raspunzatori pentru asta...

Corect, numai la Steaua se gândeau. Țin minte și acum marea coregrafie din 2017 cu Nostradamus care prevedea ca în 2020 Steaua dispare. Ghici ce e 2020 și ddb pch și Nostradamus erau pe aproape, doar că.... dispare dinamo. Se împlinește profeția 2020 Dispare Dinamo București 2020 DDB

cornelcc
cornelcc  •  25 Noiembrie 2020, 22:40

Inteligenta marca ddb: „Avem sceptrul falimentului deasupra capului.“

Vezi toate comentariile (79)
Comentează