FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Dezvăluiri din interiorul DDB: Elias Bucurică va conduce Dinamo până la alegeri + Dusan Uhrin, viitor incert

Articol de GSP - Publicat marti, 17 mai 2022 11:19 / Actualizat marti, 17 mai 2022 11:39

Dinamo este cu gândul la dubla cu U Cluj, din barajul de menținere/promovare în Liga 1, în timp ce fanii din DDB se gândesc la viitorul organizației.

  • Dinamo joacă barajul cu U Cluj pe 21 mai (în deplasare), respectiv 29 mai (acasă)

Din informațiile obținute de Gazeta Sporturilor, din interiorul DDB, gruparea fanilor dinamoviști va fi condusă până la alegeri, care sunt în curs de pregătire, de Elias Bucurică, unul dintre cei mai importanți lideri ai galeriei, și de Bogdan Aron. Cei doi vor fi ajutați de membri influenți, Gheorghe Nițu și Marian Iuhasz.

Uhrin, interviu pentru GSP înaintea barajului cu U Cluj: „Dinamo e obișnuită cu scandalul”
dinamo
Uhrin, interviu pentru GSP înaintea barajului cu U Cluj: „Dinamo e obișnuită cu scandalul”

Bucurică, scenografie pentru PSD, flori pentru PNL

Cel mai influent om din PCH de mai bine de 10 ani, Elias Bucurică e un personaj extrem de controversat. În 2017, a fost interzis timp de un an de pe stadioanele din România după ce a intrat pe teren la un Derby cu FCSB, disputat pe Arena Națională. 

Bucurică a fost implicat, ca lider al suporterilor dinamoviști, în câteva situații în care a folosit „Peluza” în interes politic. În 2014, galeria lui Dinamo pe care o conducea tot Elias a realizat o scenografie la Arena Națională când Victor Ponta a lansat candidatura sa la președinția României. După șase ani, Bucurică și aliații săi „ultras” au împărțit flori de „Ziua femeii” echipați cu veste inscripționate cu PNL. Schimbaseră stânga cu dreapta politică, dar continuau să fie folosiți în scop electoral

Dusan Uhrin și Iuliu Mureșan au viitorul incert

În plus, la reunirea liderilor DDB cu reprezentații zonali, li s-a transmis fanilor că Dusan Uhrin jr și Iuliu Mureșan ar putea să plece la finalul acestui sezon.

Antrenorul ceh este nemulțumit de situația financiară din cadrul clubului și suporterii sunt de părere că nu ar mai dori să continue, chiar dacă va salva echipa. 

În plus, Iuliu Mureșan este gata să plece, declarând recent că va renunța la funcția de administrator special după ce clubul va lua licența. Mai mult, liderii DDB susțin că Mureșan nu mai are putere de decizie la Dinamo, după venirea lui Uhrin, el fiind în cadrul clubului doar pe partea administrativă. 

VIDEO Florin Manea despre situația de la Dinamo: „Aș vrea să retrogradeze, să vadă și ei cum e”

Citește și:

Dinamoviștii sunt încrezători înainte de barajul cu U Cluj: „Nu avem voie să pierdem”

EXCLUSIV Cum vede Sabău dubla din baraj: „Dinamo nu e favorită, dar U Cluj ar putea avea o problemă”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (43)
creeperno115
creeperno115  •  17 Mai 2022, 22:48

S-a dat suzuki la castigator dar ,,profesionistii" din presa n-au scris nimic

dobrin
dobrin  •  17 Mai 2022, 20:52

Va conduce Dinamo? Parca era vorba ca va conduce Suzuki Swift...

boierasul
boierasul  •  17 Mai 2022, 16:21
Postat de vanbasten_85 pe 17 Mai 2022, 14:22

Clubul Dinamo este in insolventa si este condus, conform legii, de catre administratorul judiciar, Zavaleanu si de administrator special, Muresan. Elias este reprezentantul DDB, actionar la Dinamo dar fara atributii in perioada insolventei. Sunteti dezinformat cu buna stiinta de catre cancanistii de la Gsp.

E articol pentru randomi))) cred ca este un jurnalist la GSP care asculta Radio Dinamo București)) el asculta emisiunile dar la fel ca random nu înțelege)

Vezi toate comentariile (43)
Comentează