FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Încă o reușită pentru fanii lui Dinamo! DDB a strâns banii pentru a salva Săftica. Prima reacţie a celor din PCH

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 11:59 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 16:37

După ce au strâns banii necesari pentru obținerea licenței pentru Liga 1, fanii lui Dinamo au mai obținut o victorie de răsunet. Informația a fost confirmată și de Peluza Cătălin Hîldan. 

UPDATE 16:20 PCH: „Am reușit să salvăm și Săftica”

Peluza Cătălin Hîldan a confirmat informația oferită în exclusivitate de Gazeta Sporturilor. DDB a strâns suma necesară achitării datoriei către ANAF pentru baza de Săftica.

„AM REUȘIT SĂ SALVĂM ȘI SĂFTICA!

După ce am strâns împreună banii de licență, iată că am reușit să strângem și banii pentru rata ANAF, pentru a nu pierde baza de antrenament de la Săftica. Fanii trupei din Ștefan cel Mare au făcut un efort spectaculos în ultimele zile pentru a strânge suma necesară, având în vedere că azi era ultima zi în care puteau fi virați banii.

Nu era vorba despre o rată de 35.000€, așa cum a apărut prin presă, ci despre 260.000 lei, adică aproximativ 55.000€. 35.000€ era suma care mai lipsea în momentul în care am făcut apelul către suporteri.

A fost din nou o mobilizare extraordinară a câinilor și am reușit să strângem 200.000 lei. Au mai rămas de plată 60.000 lei. De aceea e nevoie să strângem bani în continuare. Ratele acestea sunt de plătit în fiecare lună pe data de 15.

Am reușit împreună în ultima lună să strângem banii de licență și să salvăm Săftica. Nu boardul a realizat asta, ci noi toți. A fost greu, dar am reușit. Doar că Dinamo încă nu e salvată. Asta înseamnă că trebuie să continuăm să luptăm.”

Știre inițială

Sursele Gazetei Sporturilor au aflat că fanii din programul DDB au strâns suma necesară achitării datoriei către ANAF pentru baza de Săftica. Astfel, suporterii au făcut rost de suma de 35.000 de euro și au virat-o în conturile ANAF, iar clubul din „Ștefan cel Mare” nu riscă, pentru moment, să piardă baza de antrenament. 

„Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, baza sportivă de la Săftica intră în proprietatea statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde, de-a lungul anilor, s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Claudiu Niculescu", spuneau cei din DDB în urmă cu trei zile.

Azi era termenul limită pentru a plăti

Fanii din DDB au făcut un efort spectaculos în ultimele zile pentru a strânge suma necesară, având în vedere că azi era ultima zi în care puteau fi virați banii. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat 14 aprilie ca fiind data până la care trebuiau strânși banii pentru a se asigura că se va aduna suma înainte de deadline-ul de azi.

Da, am pus gaj Săftica, este adevărat. Dar nu cred că este o problemă atât de mare. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro. Ceea ce nu mi se pare o sumă atât de mare. Multe cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție
-Ionuț Negoiță, ex-patron Dinamo, în 2019

VIDEO Gigi Mulțescu nu mai este antrenorul lui Dinamo 

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Ce nu-i convine lui Dinu, după numirea lui Uhrin jr. la Dinamo: „«Tanacu» nu poate fi, cu tot respectul meu”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (90)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  16 Aprilie 2021, 10:05

Stau si ma intreb care o fi "pusculita magica" din care se alimnteaza Dinamo? Sa fie a vreunui mecena care inainte de 1989 pastorea banii negri ai "poporului"? Sa fie vreo pusculita magica aflata "la purtator" de cineva care are vreo "Gospodarie de Partid" aidoma celui care hraneste puii de... "La Provincia"? Nu de alta dar prea repede "ies la interval" acesti nevazuti-nepunoscuti gata sa "sara la cap" cu bani!

creeperno290
creeperno290  •  15 Aprilie 2021, 22:48

Forta DDB!

spartanul_1
spartanul_1  •  15 Aprilie 2021, 17:16

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (90)
Comentează