FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2! DDB face un anunț-șoc: „Clubul se va desființa! Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”

Dinamo a scăpat de posibilitatea unei retrogradări directe, dar încă poate ajunge în Liga 2 prin baraj, FOTO: Raed Krishan +24   FOTO
Dinamo a scăpat de posibilitatea unei retrogradări directe, dar încă poate ajunge în Liga 2 prin baraj, FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 mai 2021 20:32 / Actualizat duminica, 09 mai 2021 21:36

După patru victorii la rând în Liga 1, Dinamo a scăpat de posibilitatea unei retrogradări directe, dar încă poate ajunge în Liga 2 prin baraj.

Alexandru Conovaru, membru important din programul DDB, a vorbit despre ce s-ar întâmpla cu formația roș-albă dacă va retrograda în premieră în Liga 2. Astfel, în cazul în care Dinamo joacă în eșalonul secund, clubul alb-roșu își pierde palmaresul și sigla. 

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2

ACS FC Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, este în Liga 4 și deține palmaresul și sigla Dinamo, dar formația din Liga 1 a primit dreptul de folosință pe perioadă nedeterminată, când a fost cumpărată de Negoiță, cu o singură condiție: clubul să joace în Liga 1.

„Dacă Dinamo va retrograda atunci va fi o problemă! Clubul se va desființa pentru că noi avem dreptul să folosim sigla și palmaresul doar în Liga 1. Atunci echipa îi va reveni lui Nicolae Badea, care ne-a susținut financiar în ultima perioadă. 

Actuala societate care folosește numele și sigla lui Dinamo îi aparține lui Ionuț Negoiță, iar dacă va ajunge în Liga 2, clubul va trebui să își schimbe denumirea”, a spus Alexandru Conovaru la Realitatea Sportivă.

Dezastru pentru Dinamo dacă ajunge în Liga 2! DDB face un anunț-șoc: „Clubul se va desființa! Sigla și palmaresul sunt doar pentru Liga 1”
Dinamo a fost stabilizată de Dusan Uhrin

Veste mare pentru Dinamo după victoriile din play-out

Presațiile excelente ale „câinilor” îi încântă pe fanii acționari, iar suporterii din programul DDB le-au dat o veste mare fotbaliștilor lui Dusan Uhrin.

Astfel, Peluza Cătălin Hîldan a anunțat printr-un comunicat că jucătorii urmează să primească unul dintre salariile restante până cel târziu marți, când Dinamo joacă în returul semifinalelor Cupei României, cu Astra.

VIDEO Dezvăluirile lui Laurette Nogo: „Mustoe a fost dat afară de la Dinamo cu semnătura falsificată!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

EXCLUSIV L-au accidentat intenționat pe Nemec? Ce reclamă jucătorii lui Dinamo + care e starea slovacului

Dinamo tremură de teama lui Cortacero! Când se întorc spaniolii: „Atunci vor apărea și ei”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (143)
959984880688686
Radu Savu  •  12 Mai 2021, 21:41

Care e dezastrul daca stati un srzon-doua in B ? Ati vazut ca Rapidul a pornit din 5 sau 4 si acum promoveaza ,Csa-ul promoveaza in 2 ,in curand in liga 1.Fanii cred ca parasesc echipa daca retrogradeaza.

rocky5
rocky5  •  10 Mai 2021, 16:25
Postat de chronic pe 10 Mai 2021, 08:09

deci fc coafor e dinamo doar liga 1 :)))) cica asta e dinamo adevarata :))))))))))

Deci capul tău e doar sec, sec! Tu înțelegi ceva din aberația debitată aici?

steauaeuna
steauaeuna  •  10 Mai 2021, 08:27
Postat de Dragos Zamfir pe 10 Mai 2021, 07:52

Mor de ciudă "fanii" unor clone: FCSB, CSU Craiova și mai sunt. Nici prin gând nu vă puteți compara cu suporterii lui Dinamo! Acești suporteri țin în viață un club uriaș. Dinamo nu va muri niciodată, stați calmi!

asa e...

Vezi toate comentariile (143)
Comentează