FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO EXCLUSIV Clauzele din transferul lui Sorescu: „E posibil să se ajungă la 1,5 milioane de euro”

Deian Sorescu // FOTO: Imago
Deian Sorescu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 10:37 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 12:17

Aflată într-o criză financiară, Dinamo a anunțat miercuri transferului Deian Sorescu la Rakow Częstochowa, locul 3 în Polonia, pentru 800.000 de euro.

În această dimineață, la GSP LIVE, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a dat detalii despre transferul lui Sorescu și despre situația financiară a clubului din „Ștefan cel Mare”.

Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”
RAKOW
Sorescu e luat tare: „Uită de România. În minutul 20 ești schimbat, îți dau în scris!”

VIDEO Ce sumă poate primi Dinamo pentru transferul lui Sorescu: „E posibil să se ajungă la 1,5 milioane de euro”

Oficialul „câinilor” spune că Dinamo ar putea ajunge să încaseze 1,5 milioane de euro din partea polonezilor, dacă s-ar activa toate bonusurile stabilite.

„Acest transfer reprezintă o gură de oxigen serioasă din punct de vedere financiar, înseamnă îndeplinirea unor condiții prevăzute în planul de reorganizare și asigurarea unor surse de finanțare necesare continuării activității. În ultimele  două luni, presiunea financiară a fost imensă, de asta am fost puțin în întârziere cu salariile. Urmează să le plătim, mai intră și drepturi TV, ar trebui să ne descurcăm în următoarea perioadă. 

E posibil să se ajungă la 1,5 milioane de euro, dar ar trebui să se alinieze foarte multe planete. Printre clauze sunt și eventuale participări în grupele Champions League. În caz de revânzare, vom primi 15% din suma după plata impozitelor. 

Sorescu își atinsese maturitatea sportivă posibilă la acest club. Ei timpul să vină jucători din spate, tineri, din curtea lui Dinamo, care ar putea să-l suplinească. Nici pentru club, nici pentru Sorescu nu era bine ca el să mai rămână la Dinamo. Nu am fost de acord ca el să plece în vară pentru a putea ajuta sportiv echipa. Cred că am procedat bine, am încasat niște sume mult mai bune decât ce avusesem inițial”, a spus Zăvăleanu la GSP LIVE.

VIDEO Reîncepe Liga 1: totul despre FC Argeș - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu anunță: „Purtăm discuții avansate cu două companii vest-europene interesate să investească la Dinamo”

EXCLUSIV Culisele tranzacției dintre Dorin Șerdean și Pablo Cortacero pentru preluarea acțiunilor lui Dinamo: „Asta e miza”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
sibelius
sibelius  •  21 Ianuarie 2022, 13:58
Postat de balotelli pe 20 Ianuarie 2022, 15:48

Deci diferența din bonus-uri e condiționată de participarea celor de la Rakow in Champions' League. Probabil o sa ajungă acolo asa cum a ajuns Dinamo. Totuși, întreb și eu userii mai documentati: Dacă acea cota a lui Sorescu pe Transfermarkt e de 1 900 000, de ce e toată lumea mulțumită cu 800000? Doar pentru ca l-au dezbrăcat fanii i-a scăzut valoarea cu peste 1 milion? Până și Corleone zicea ca îl cumpăra cu 500000 sa i-l dea lui Becali. Cum de Gigi vinde cu dublul acelei cote, iar alții nu obțin nici măcar jumătate din cuantumul ei?

Cand esti pe locul 15 si te lupti de 3 ani sa ramai in liga I, jucatorul vrea sa plece si tu ai nevoie de bani orice suma e bine-venita. Gheorghe vinde scump pentru ca fazanii au bani. Cand singura oferta vine din Polonia stoci cat poti, dar stii ca aia nici sa vrea nu au de unde sa dea mai mult.

ge0x
ge0x  •  20 Ianuarie 2022, 20:04

Barcelona a dat 140 de milioane pe Dembele. Daca le da cineva 40 de milioane ii pune si fundita.

ge0x
ge0x  •  20 Ianuarie 2022, 20:00

Pai nu iei cat are cota pt ca te aflii pe locul 15. Cumparatorii sunt si ei informati. Jucatorul nu mai vrea sa continue la Dinamo, disputa cu suporterii, nevoia echipei de bani, insolventa, locul in clasament. De asta nu o sa obtii niciodata la cat e cotat jucatorul. E ca si cum ai avea nevoie de bani maine si iti vinzi apartmentul. Lasi din pret ca sa primesti oferta repede. Ce e greu de inteles aici?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează