FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Bratu „muşcă” din Prunea şi Nistor: „Nu poți să vorbești așa despre mine” » Îl provoacă pe căpitan să arate salariul: „Știu ce spun”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 20:39

Florin Bratu (39 de ani), fostul antrenor al celor de la Dinamo, a ieşit la atac în această seară, răspuzându-le lui Florin Prunea (51 de ani) şi Dan Nistor (31 de ani), oamenii care-l criticaseră pe parcursul zilei. 

  • CONTEXT: Bratu, care a fost antrenorul „câinilor” în perioada februarie - septembrie 2018, i-a criticat pe jucători, afirmând că aceștia au salarii mari pentru nivelul Ligii, în ciuda rezultatelor modeste ale formației din „Ștefan cel Mare”.
  • Imediat, Florin Prunea  şi Dan Nistor i-au oferit răspunsuri dure lui Bratu, în exclusivitate pentru GSP 

„Îmi pare rău că Florin Prunea gândește astfel despre mine. Îl știam echilibrat, îl știam dinamovist, dar nu judecă bine lucrurile. Asta nu-l avantajează, cum nu-l avantajează nici situația actuală a lui Dinamo. Eu mi-am câștigat dreptul de a vorbi despre Dinamo prin ceea ce am făcut la această echipă. Nu se pune problema să-mi spună mie că n-am ce să vorbesc. 

Am venit antrenor după Miriuță, când echipa s-a dus în play-off. Erau temeri mari că echipa va retrograda. Am făcut un sacrificiu, am venit de la naționala U18, am avut obiectivul de a câștiga play-out-ul și de a promova jucători tineri. Am câștigat play-off-ul și am promovat 9 jucători. Dinamo are un schelet U21 din jucătorii promovați de mine. Mă refer la Ciobotariu, Ricardo Grigore, Neicuțescu, Andreas Mihaiu. Plus Sorescu, pe care eu l-am adus de la Timișoara. 

Nistor e un jucător admirabil, dar nu poți să vorbești așa despre un antrenor. Îi dau un sfat: nu-i face bine să vorbească așa despre antrenori. De asta a avut probleme peste tot pe unde a avut. Nu poți să spui asta despre mine, unul care a câștigat trofee cu Dinamo . Din «Mister» nu mă scotea. Îl respect în continuare, dar nu poate avea atitudinea asta în fața unui antrenor. Eu sufăr pentru ce se întâmplă la Dinamo”, a declarat fostul antrenor al lui Dinamo, la TV Digi Sport. 

„Ştiu ce vorbesc, la Dinamo sunt aceste salarii!”

Bratu a atins apoi şi subiectul salariilor de la Dinamo. După înfrângerea „câinilor” cu Hermannstadt, 2-4 Bratu acuzase că unii jucători primesc salarii prea mari, afirmaţie contrazisă ulterior de Florin Prunea.  Cel poreclit „Mitraliera” şi-a menţinut însă punctul de vedere. 

„La Dinamo sunt aceste salarii și eu știu ce vorbesc. Inclusiv Nistor are salariu net de 12-13.000. Eu m-am referit că la Dinamo se plătesc salarii bune. Echipa trebuie să-și dorească mai mult, e nevoie de foame la Dinamo, e nevoie de mai mult dinamovism! 

Aş vrea ca jucătorii să-și dorească mai mult. Când eram eu antrenor, salariile erau puțin mai mici, cel mai mare era de 10.000 de euro”, a mai spus Bratu.  

„Bratu n-are de ce să vorbească despre Dinamo. Ar trebui să tacă din gură, că n-a făcut nimic atunci când a fost antrenor aici. Se mai dă și mare dinamovist. Jos pălăria pentru cariera lui de jucător, dar, ca tehnician, și-a demonstrat valoarea și la Dinamo” - Dan Nistor, despre Bratu

„De unde știe Bratu că e supărată conducerea lui Dinamo? Cu cine a vorbit, că la club sunt trei oameni care conduc. Patronul, eu și Bălănescu. Nu cred că a discutat cu domnul Negoiță. Cu mine, nici atât! Și atunci? Să spună exact cu cine a discutat! Eu aș avea un singur mesaj pentru Bratu: năpârcile apar mereu doar la greu!” - Florin Prunea, despre Bratu

Vezi şi: 

UPDATE EXCLUSIV Florin Prunea și Dan Nistor dau de pământ cu Bratu: „Năpârcile apar mereu la greu. Taci din gură că n-ai făcut nimic aici!” 

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
powerdinamo
powerdinamo  •  09 Decembrie 2019, 09:37

Bai nea "maccsero "lasa-ne cu filozofiile tale desarte si obosite stii tu ce inseamna a fi dinamovist??stai in banca pascut,sa nu ametesti de "maladie degenerativă "pe care ti-ai cultivat-o singur.

ge0x
ge0x  •  09 Decembrie 2019, 08:46
Postat de maccsero pe 08 Decembrie 2019, 22:55

Dinamovismul e o maladie degenerativă, nu o calitate care ar trebui cultivată, așa cum crede Bratu.

Dute ba cu sorcova si lasa tu dinamovistii.

cneius
cneius  •  09 Decembrie 2019, 08:46

Cam are dreptate Bratu, s-au folosit cuvinte cam tari. Din pacate asa este acum...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează