FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. EXCLUSIV Dumitru Dragomir critică o decizie a spaniolilor: „E ca Lukashenko! N-au ouăle așa de mari încât să-l îndepărteze”

Dumitru Dragomir a vorbit despre noii investitori de la Dinamo
Dumitru Dragomir a vorbit despre noii investitori de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 17 august 2020 10:23 / Actualizat luni, 17 august 2020 12:04

Dumitru Dragomir (74 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a intervenit azi la GSP Live pentru a comenta ultimele evenimente de la Dinamo.

Cel poreclit „Corleone” consideră că Pablo Cortacero, noul patron al „câinilor”, ar trebui să investească cel puțin 20 de milioane de euro la Dinamo, dar îi critică pe spanioli pentru decizia de a-l demite pe Ionel Dănciulescu din funcția de director sportiv. Dragomir e convins că Dănciulescu va continua să aibă influență în „Ștefan cel Mare” chiar dacă nu mai ocupă o funcție oficială în club. 

„Vreau să-i văd banii din cont. Dacă are 50-100 de milioane de euro în cont și pune o garanție de cel puțin 20-25 de milioane de euro la Dinamo, atunci voi vorbi doar la superlativ despre ei. Sunt sume normale.

Părerea mea e că, dacă s-au legat de Dănciulescu, au făcut o mare greșeală. Nu au ouăle așa de mari încât să-l îndepărteze pe Dănciulescu. El e cât toți la un loc. E foarte greu să fie îndepărtat. E ca Lukashenko (n.r - președintele Belarusului, aprig contestat de populație în ultimele săptămâni). Dănciulescu e greu de dat la o parte”, a spus Dragomir, la GSP Live.

Dacă nu face transferuri, Dinamo nu se bate la play-off. Dar din România nu știu ce poate aduce, poate doar să aducă jucători liberi din străinătate. Ca să-l iei pe Alibec, îți trebuie 1,5 milioane de euro. Poți să-i dai lui Alibec sub 20.000 pe lună?”  
- Dumitru Dragomir

Cum l-au curățat pe Dănciulescu

Prima decizie a managementului spaniol a fost una controversată: Dănciulescu a fost dat afară! Iar motivul pentru care a fost îndepărtat Ionel Dănciulescu, unul dintre oamenii care au scris istorie pentru Dinamo, este de-a dreptul halucinant. A plătit cu postul pentru un detaliu uimitor.

La primul amical după starea de urgență, Dinamo - Rapid (1-0), au fost prezenți Cornel Țălnar și Dorin Șerdean, avocatul care s-a ocupat de interesele spaniolilor în discuțiile pentru preluarea clubului. Informația a apărut în Gazeta Sporturilor, cu mențiunea că nu a apărut numele avocatului, ci doar mențiunea că Țălnar a fost la meci cu un reprezentant al ibericilor. Cei doi au fost fotografiați, la amical, doar că poza nu a apărut nicăieri. În schimb, spaniolilor li s-a adus la cunoștință că reprezentanții lor au fost fotografiați și cine a fost considerat vinovat? Ionel Dănciulescu!

VIDEO Match preview: Dinamo - Hermannstadt

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii lui Dinamo vor bani mulți de la Cortacero! Cerere clară: „Să investești minimum 3,6 milioane de euro pe an”

EXCLUSIV Foc și pară: Contra s-a supărat pe spaniolii lui Dinamo! Una vorbiseră si alta se petrece acum

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
832340336969683
Nello Milano  •  17 August 2020, 16:06

DECI RECUNOSTI SI TU MITICA , COLORATUL ERA OMUL VOSTRU DE ... REZULTATE EXACTE LA 1-X- 2 ! NUMAI CA SPANIOLII SUN DESTEPTI VOR DA AFARA BORFASII TIP POPOA ,POPESCU ,GRIGORE ,MIHAIU ,GRIGORE ADICA ...BLATABGII AFLATI SUB INFLUENTA ...CIOCLULUI !

pendulu
pendulu  •  17 August 2020, 12:02

PRIMUL MECI SE VA DISPUTA PE ARENA NATIONALA deja sau inintat actele ca sezonul 2020-2021 meciurile zise de acasa sa se joace pe national arena .asta arata inca o data ca au posibilitati materiale si ca treaba este serioasa daca se unesc cu suporterii arena nationala va fi full chiar daca e pandemie orban si nu lasa suporterul pe stadion dar lasa barbugii in salile de noroc .sper sa fie o simbioza intre patroni si suporteri si totul va fi f bine .chiar si fara su[orteri actuala conducere poate face fata cu brio dar cum ei sunt educati o sa caute simbioza ..sa analizam comunicatul lui gerea unu tipic camataresc si raspunsul plin de inteligenta si substanyta a spaniolilor ..educatia ne da de gol mereu ca suntem inapoiati ..sa nu s esupere sa faca majorare de capital si gerea va fi purtatorul de cuvant al unei minoritati nesemnificative ..

babacloanta
babacloanta  •  17 August 2020, 11:42

a plecat sifonu si plang ca numai au sifonar in club sa stie tot presa si fostii care ia dat sa pape lui danciulescu ..au oua mai amri decat crede nea mitica .se sparge gasca si raman fara materie prima unii .danciu ca fotblist si-a facut treaba ca oficial el nu stia nimic niciodata nu s eimplica niciodata in proiect ecva .iar la tv lasa pe aia d ela gigitv sa vorbeasca urat de dinamo pt ca el papa de la gigitv .a incercat el sa dreaga busuiocu donand una alta ce nu avea e nevoie si ii ocupa spatiul .da eu unu nu uit cumd adea ue suporterilor dinamovisti nu uit cum a rectionat impotriva lui dario bonetti pus de acest mitica de borcea fratii impresari .nu uit cum el insista sa joace cand dabea statea in ghete numai era i stare sa nimenresca poarta si facea pobleme in vestiar .niculescu cand a fost a inteles si a plecat la cluj sa suparat pe dinamo si in meci direct ia dat 3 bucati dar a inteles ca numai e dorit i a plecat .danciulescu incapatanat a spus nu si facea probleme la echipa .ca directr sportiv a fost degeaba era doar un simplu privitor pt ca nu s eimplica in nimic .acum dinamo o sa renasca pt ca ..capusele nuai pot sta pe langa echipa inceraca ceva ddb dar nu o s atina aia nu s ejoaca .daca investesc 10 mil ddb e obligata sa finanteze si ei cu 2 mil ..daca vor sa scape de ddb fac majorare de capital si 20 %ale suporterilor devin 5 % ..asa ca nu cred ca sunt prosti ,doar ingaduitori ,aia au facut bani prin inteligenta nu prin jmenuiala sau afaceri cu statu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează