FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV E convins că sfârșitul lui Dinamo e aproape: „SIGUR se desființează, e în comă!” + „Au adus jucători expirați. Bătrânii nu pot alerga, tinerii n-au valoare!”

Mircea Rednic, exasperat în meciul dintre Clinceni și Dinamo, scor 1-0 // foto: Imago Images
Mircea Rednic, exasperat în meciul dintre Clinceni și Dinamo, scor 1-0 // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 06 decembrie 2021 10:19 / Actualizat luni, 06 decembrie 2021 12:04

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, crede că Dinamo se va desființa. El pune rezultatele dezastruoase ale echipei pe umerii jucătorilor, absolvindu-l de vină pe antrenorul Mircea Rednic.

Dinamo trece prin una dintre cele mai dificile perioade din istoria sa. Aflat în insolvență, clubul suferă și pe plan sportiv, unde ocupă penultimul loc în Liga 1, cu doar 9 puncte obținute în 18 etape.

Lucrurile nu s-au redresat nici după ce Mircea Rednic a fost numit antrenor, iar Dumitru Dragomir vede jucătorii vinovați pentru asta. În plus, fostul șef al LPF susține că Dinamo va ajunge să se desființeze.

Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot
DINAMO
Rednic a pus piciorul în prag » Doi dinamoviști importanți, scoși din lot

Dumitru Dragomir: „Dinamo se va desființa!”

„Dinamo se va desființa sigur. SIGUR! Deocamdată, se mai menține puțin în viață prin drepturile de televiziune, prin ce mai dă DDB, dar e în comă. Nu știu cât va dura coma, dar nu este în regulă”, a spus Dragomir la GSP Live. 

În continuare, Dragomir a mutat tunurile pe jucători: „Au adus niște jucători expirați, care nu aleargă, sunt și gălăgioși, și nemulțumiți de condiții. Am văzut că aruncă vina unul și altul pe Rednic. Păi, ce-i asta? Îi oprește Rednic să o bage în poartă? Nu, este lipsa de valoare. Cei bătrâni nu pot alerga, cei tineri n-au valoare.

Ce nerv să aibă Rednic, fratele meu? Le pui pe tablă ce să facă și ei nu fac! Ce vină ai tu? Voi credeți că Mourinho nu are valoare? Și a pierdut acasă, 0-3! (n.r. - referire la AS Roma - Inter 0-3) Ce, bă, joacă Rednic, joacă Mureșan? Joacă ăștia pe care îi plătești!”, a adăugat fostul președinte al Ligii. 

Facem o echipă de cartier și nici pe aia n-o bat! Nu vreau să fac pe martirul, dar mă doare sufletul. Ei nu mai trebuie să stea nici măcar un minut, ci să dispară, să se apuce de taximetrie, piscicultură, de săpat munții să realizeze tuneluri pentru autostrada spre Brașov. E mai bine și pentru jucători, nu-i mai înjură lumea. Purtători de tricou și de chiloți, asta sunt, troglodiți! 

- Mircea Stoenescu, fost fotbalist și conducător la Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Iuliu Mureșan recunoaște conflictul mocnit dintre Rednic și jucători: „Sunt probleme. Vreau să transmit personal un mesaj în vestiar”

Un clasic al lui Dinamo a izbucnit în plâns la telefon!: „Luați-vă catrafusele și săpați munții pentru autostrăzi!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  07 Decembrie 2021, 12:14
Postat de raul1985 pe 06 Decembrie 2021, 19:32

Radem, glumim, dar daca se duce si Dinamo, fotbalul romanesc ramane fara nicio echipa "originala" sa zicem asa. Una e insolventa, alta e falimentul si desfiintarea. Mai Steaua, dar a decis tribunalul ca acea echipa a disparut prin 98. Craiova,Rapid, Arges, Petrolul, Timisoara, Otelul, Gloria smd... desfiintate si refacute.

Corect! Eu in locul dinamoviștilor aș lăsa echipa sa fie îngropată de *** gigi-burleanu, că oricum ticăloșenia ăstora nu are limite!...și aș reînființa echipa cu un lot rezonabil pe care as înscrie-o in campionatul Serbiei sau Ungariei! Daca tot nu e dorită Dinamo în liga 1, să rămână Becali cu toate comunele lui în cooperativa gigistă, iar noi sa vedem fotbal adevărat pe la vecini! Că dacă tot trebuie sa retrogradeze, macar sa o facă sportiv într-un campionat cu oameni normali la cap!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dragdim
dragdim  •  07 Decembrie 2021, 03:52
Postat de tororosso pe 06 Decembrie 2021, 17:48

Oracolul de la Bălcești își vrea desființată echipa de la care a *** și primit grade în miliție . Cine și de ce este invitată această tristă figură ceaușistă în a-și da cu părerea ? Jalnic personaj .

Aia era Victoria București.

dececartonaselegalbenebaneaza
dececartonaselegalbenebaneaza  •  06 Decembrie 2021, 20:14

Daca se desfiinteaza ce castiga?? O iei din Liga a 4-a si ca sa ajungi din nou la nivel de salvare de la retrogradare in Liga 1 (vezi Rapid dau Craiova) trebuie sa treaca 5 ani dau mai multi. Iar cheltuielile de promovare vor fi de peste 10 milioane de euro. Nu mai bine platesti acum ce datorii are societatea si faci bani din ce stie Rednic sa vanda in Belgia la varste mici??

Vezi toate comentariile (21)
Comentează