FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1

DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI 1-1 // Mircea Rednic nu reușește revitalizarea! Dinamo e pe loc de baraj + Clasamentul complet

FOTO: Raed Krishan +17   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 22 octombrie 2018 16:50

Dinamo și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1.

Dunărea Călărași a dus pragmatismul la alt nivel în prima repriză. Formația lui Dan Alexa a avut o singură șansă de gol, un singur șut pe spațiul porții și evident, un gol. Mediop Ndiaye a reușit o cursă solitară în minutul 22, l-a pierdut pe drum pe Teddy Mezague și l-a driblat elegant pe Jaime Penedo. Același Ndiaye a scăpat spre poarta dinamoviștilor, dar a fost blocat prin fault la marginea careului de 16 metri, după cum opinează fostul mare arbitru Ion Crăciunescu.

Mircea Rednic a mutat inspirat la pauză. L-a introdus pe Daniel Popa în locul lui Gomelt, iar vârful nu a dezamăgit. În minutul 56 a reluat spectaculos cu capul din centrarea lui Deian Sorescu și a făcut 1-1.

Restul partidei a fost una pe contre, cu un plus evident pentru gazde. Dunărea s-a trezit din dominare după minutul 70, iar Mediop a ratat o șansă bună pe contraatac. "Câinii roșii" au declanșat un forcing de final, dar ploaia de centrări nu a depășit cuplul Dobrosavlevici - Șeroni.

Dinamo a avut o ocazie uriașă de a obține cele 3 puncte. În minutul 88 Diego Salomao a plecat pe contraatac, a pătruns până la 10 metri de poartă dar a fost blocat de Straton. Mingea a ricoșat la Robert Moldoveanu, care a trimis în bară. Alexandru Munteanu a fost eliminat în al doilea minut de prelungire.

Dinamo ocupă locul 12, cel care la final va disputa un baraj pentru menținerea în primul eșalon. Dunărea Călărași este pe locul 9, la 4 puncte de play-off.

clasamentul actualizat

clasament liga 1

Dinamo - Dunărea Călărași 1-1
A marcat: D. Popa
'56 / M. Ndiaye '22

Sergiu Popovici s-a accidentat la încălzire și a fost înlocuit cu Vlad Olteanu. 

Echipele de start

Dinamo: Penedo - Hanca, M.Popescu, Mezague, Olteanu - Gomelt, Cooper - Sorescu, Grozav, Salomao - Subotici
Rezerve: Muțiu, Delorge, Grigore, Șerban, Popa, Moldoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

Dunărea: Straton - Gligorov, Șeroni, Dobrosavlevici, D. Ispas - S. Pană, Bourceanu - A. Munteanu, Honciu, N. Cârnaț - Ndiaye
Rezerve: C. Lungu - G. Simion, St. Cucu, Kanda, B. Șandru, Keyta, S. Clemence
Antrenor: Dan Alexa

 
 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (310)
ray51
ray51  •  23 Octombrie 2018, 10:13
Postat de loko1 pe 23 Octombrie 2018, 07:53

Rednic a venit să o îngroape pe Dinamo!!!!!!

...dupa ce-si scoate bani frumosi (comisioane) din transferurile facute de Luana!

mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2018, 09:44

Nu am vazut decat repriza a doua,cand deja scorul era 0-1 si Dinamo alerga dupa egalare!La fel ca fcsb-echipa era imprastiata pe tot terenul,spatiile mai largi, jucatorii pot sa isi paseze pe pozitii viitoare!Dar..cu riscuri in aparare!Se stie ca l-am criticat mereu pe Mezague,dar orice fundas are probleme, cand adversarul joaca cu mingi lungi pe contraatac,iar el are doar trei solutii:1.-deposedeaza- daca stie ori daca are noroc;2.-faulteaza-si ia cartonas (sau face penalty);3.- alege sa cada si sa lase adversarul sa treaca!De multe ori chiar antrenorul recomanda ultima solutie!Depinde de scorul din acel moment!Mihai Popescu,chiar daca a dat pasa aceea la adversar-si a fost "salvat" ca a dublat Hanca-totusi se vede ca e un fuoriclase in devenire-din stirpea lui Sergio Ramos!Adica iese cu mingea la picior si pune pase lungi!Aici conteaza si daca ai cu cine,daca destinatarul pasei pleaca pe minge ori daca preia in corect!In sfaesit,tanarul Popescu vine in careul advers la fazele fixe, unde stie sa se pozitioneze sau sa vina in intampinarea mingii!Pe dreapta va reveni Corbu!Pe stanga,Vlad Olteanu e un adevarat pericol-pentru Dinamo-cu centrarile alea ale lui care pun adversarul pe contraatac!Dar la mijloc?E!Acolo e buba!Acolo trebuie jucatori de calitate, care stiu cu mingea si "vad"jocul!Si care sa faca ambele faze,ca sa nu mai dam vina pe aparare!

loko1
loko1  •  23 Octombrie 2018, 08:03
Postat de zecs93 pe 23 Octombrie 2018, 02:31

doamne ce petarde avem, poate cei mai atehnici antitalentati de jucatori noi ii avem, din tot campionatu !!! Este cel mai slab lot din istorie, sa te apropii de ultimu loc, pai ce , daca ne bate chiajna, si hermanstadd si voluntari bat in etapele lor , Dinamo ajunge pe ultimu loc :)))))))))))) clar cum a zis si Rednic, sa vina revolutia in iarna, sa aduca el jucatori, oricum sa vazut totusi ca a incercat ceva , am avut posesia, sau vazut trasee de joc, deci tactica exista si este NO1 pe planu asta nea Mircea, acum trebuie sa scapam de lotu asta in iarna si sa vina Nea Mircea cu jucatorii sai !!!

Bagi bani ai echipă!Cine vine pe salariu mic.Cei care vor să se relanseze și anonimii .

Vezi toate comentariile (310)
Comentează