FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - DUNĂREA CĂLĂRAȘI, LUNI, 21:00, DIGI, TELEKOM,LOOK, GSP

Dinamo - Dunărea Călărași // Mircea Rednic face revoluție la Dinamo: "Vor fi surprize mari cu Dunărea" » Post nou pentru un titular

Articol de GSP - Publicat sambata, 20 octombrie 2018 10:41

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre meciul cu Dunărea Călărași, de luni, ora 21:00, transmis de TV Digi Sport, Telekom și Look TV, și a dezvăluit că va face mai multe schimbări în echipă.

"Ne interesează cele trei puncte. Am văzut doar un meci cu adversarii noștri. Este o echipă care-l reprezintă pe Alexa, o echipă bine organizată, agresivă, care joacă bine pe contraatac. Este o surpriză pentru campionat, se lucrează serios acolo.

Nu avem probleme medicale, doar Nistor și Corbu nu vor juca, fiind suspendați. E bine că nu sunt jucători accidentați, am de unde să aleg. Vor fi surprize. Voi schimba sistemul de joc și vor apărea nume noi, pe posturi noi. Hanca va juca fundaș dreapta. Sper ca jucătorii să reacționeze bine.

Am 5 atacanți în lot (nr. Axente, Moldoveanu, Subotici, Daniel Popa și Neicuțescu). În situația noastră, trebuie să atacăm. Ce mai avem de apărat? Când avem mingea, toată lumea trebuie să atace, când nu avem posesia, toată lumea se apără", a declarat Mircea Rednic la conferința de presă.

Citește și: Bilanțul impresionant al lui Rednic le dă speranțe "câinilor" » N-a mai pierdut din 2005!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
1742401565799276
Gaby A Gator  •  20 Octombrie 2018, 19:59

Sa fiti atenti la Deaconu! La noi nu e VAR si slugile lui gigi fura de sting pe Dinamo!

mosvasile
mosvasile  •  20 Octombrie 2018, 18:15

Hanca fundas dreapta?Pai asa a jucat si in meciul de cupa cu Craiova si se stie ce a rezultat!La declaratii-si mistouri-e tare Rednic-de ce sa nu avem si noi MM-ul nostru-dar sa vedem si cu antrenoratul cum e!Una-i sa ai in echipa pe Rotariu,pe Palici-in forma-pe Mahlangu,Puljici si Mevlia si alta-i sa joci cu alde Gomelt si Mezague!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  20 Octombrie 2018, 16:35

renunta repede si la ideea de fundas si il trece de tot pe banca. Hanca nu mai are ce cauta in primul 11. sper sa vina cat mai multa lumea la meci, ar trebui sa fie plin stadionul...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează