FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dusan Uhrin jr., despre diferențele dintre români și cehi: „Noi nu avem grijă așa de copii! Băiatului meu îi dau 15 euro pe lună și trebuie să lucreze”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 09:23

Dusan Uhrin jr., antrenorul lui Dinamo, a vorbit despre diferențele de mentalitate dintre România și Cehia și a dezvăluit ce făcea în tinerețe pentru a se întreține. 

„În Cehia este cu totul altă mentalitate decât cea din România. Noi nu avem grijă de copii așa. Băiatul meu lucrează de la 16 ani. Merge și la școală, dar trebuie să muncească. Atunci lucra o dată pe săptămână. Acum are 18 ani și lucrează de două ori pe săptămână. Este la liceu și trebuie să lucreze. Îi dau doar 15 euro pe lună, iar el trebuie să muncească pentru restul. 

Când eu eram tânăr, tatăl meu nu mi-a dat prea mulți bani, așa că am muncit. Am început când aveam 19 ani pentru că era regimul comunist. Și s-a găsit ceva de făcut și pentru mine. Am făcut curățenie în birouri! Noi nu avem obiceiul de a le da copiilor totul ca aici. Nici să aibă grijă bunicii de copiii tăi”, a declarat antrenorul ceh pentru site-ul doardinamo.ro

„Dan Nistor este un căpitan cu adevărat. Joacă cu inima fiecare meci. Dacă face vreo greșeală, eu închid ochii, pentru că el e prea important pentru Dinamo” 
Dusan Uhrin jr.

Dusan Uhrin jr.: „Cupa e accesibilă! Trebuie să dăm totul pentru play-off” 

Dusan Uhrin a vorbit și despre situația de la Dinamo și a anunțat ce obiective are pentru acest sezon. 

„Anul acesta trebuie să facem totul pentru a ajunge în play-off. Pentru mine, pentru jucători, pentru fani, pentru toată lumea este important să joci acolo. Nu suntem acum într-o poziție prea confortabilă, dar putem face asta. Nu vreau să spun că e accesibilă Cupa, dar cred că avem mai multe șanse să câștigăm acest trofeu”, a adăugat Uhrin. 

„Am venit cu două zile înaintea meciului cu Chindia Târgoviște și nu știam bine nici jucătorii. Am văzut aproape toate meciurile care s-au jucat până atunci, dar nu mi-am dat seama exact ce fotbaliști merită să fie pe teren. Acum știu după o lună” 
Dusan Uhrin

Citește și:

EXCLUSIV Dusan Uhrin, antrenor-instalator, nu antrenor-impresar! 7 detalii mai puțin știute despre ceh + Cum e în afara fotbalului

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  09 Octombrie 2019, 23:33

Nu cred ca pe Dusan Uhrin Jr. il dau banii afara din casa, ca sa vorbeasca el despre cum trebuie educati copiii de milionari din Romania. A venit in 4 labe din Cehia, ca sa ii antreneze pe caini, n-avea angajament de mai bine de un an de zile. Ca jucator n-a existat, si traieste din numele lui taica-su care a ajuns in finala Euro '96.

1803417359959466
Sorin Albu  •  08 Octombrie 2019, 15:29

Dusan Uhrin este un antrenor serios , munceste mult la fazele fixe și e adeptul jocului mai defensiv cu doi închizători . Nu intra in polemici și oferă și cere respect .

chris_bu67
chris_bu67  •  08 Octombrie 2019, 15:15

Respect,Dușan!În România majoritatea oamenilor au făcut idoli din copiii lor,le oferă totul, chipurile că ei au fost lipsiți în regimul comunist,da,au fost lipsiți de educație,iar acum cresc în casele lor adevărați demoni(dl.Goe a fost mic copil,pe lângă ce copiii cresc oamenii astăzi,de fapt nu-i cresc ei,îi crește media și societatea coruptă).Copiii ,trebuiesc învățați de mici să facă ceva,să lucreze și ei ceva,nu să primească apartamente și mașini de mii de euro.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close