FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo se transformă » Cum arată primul „11” al lui Bonetti după ultimele recrutări

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și se mișcă excelent pe piața transferurilor. Dario Bonetti va avea în sfârșit soluții în alcătuirea echipei de start.
Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și se mișcă excelent pe piața transferurilor. Dario Bonetti va avea în sfârșit soluții în alcătuirea echipei de start.

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 septembrie 2021 06:00 / Actualizat sambata, 04 septembrie 2021 10:40

Dinamo a scăpat de interdicția la transferuri și se e activă pe piața transferurilor. Dario Bonetti va avea în sfârșit soluții în alcătuirea echipei de start. 

Dinamo i-a prezentat oficial pe fundașul dreapta Constantin Nica (28 de ani) și pe fundașul central Răzvan Popa (24 de ani). „Câinii” au bătut palma cu mijlocașul central Cosmin Matei (29 de ani) și Mirko Ivanovski (31 de ani), iar Gabriel Torje (31 de ani) este și el aproape de revenirea în „Ștefan cel Mare”. 

În acest condiții, cu Deian Sorescu încă în lot, antrenorul Dario Bonetti poate alcătui o echipă destul de competitivă. 

Cum ar putea arăta Dinamo după perioada de transferuri

  • Portar: Mihai Eșanu este titularul dintre buturile lui Dinamo. „Câinii” ar forța un transfer și pe acest post, cel mai vehiculat nume fiind al bulgarului Plamen Iliev.
  • Fundaș dreapta: Postul este acoperit de Constantin Nica. Aici poate evolua și Andrei Radu. 
  • Fundași centrali: Transferul lui Răzvan Popa creează concurență în zona centrală a defensivei. Deniz Giafer a avut evoluții consistente în prima parte a sezonului. Acolo mai sunt Ricardo Grigore, Alin Dudea și Marco Ehmann. Cel din urmă a fost folosit și în fața apărării, mijlocaș la închidere.
  • Fundaș stânga: Încă un post unde Dinamo este acoperită, cu Steliano Filip, Andrei Radu, dar și cu tânărul Ionuț Amzar, lăudat pentru prestațiile din ultimele etape.
  • Închizători: Alexandru Răuță este în acest moment „veteranul” lotului dinamovist și o soluție de încredere pentru zona din fața apărării. Și Marco Ehmann este o variantă.
  • Interi: Experiența lui Gabriel Torje și Cosmin Matei îi face eligibili pentru posturile de interi. Geani Crețu și Ahmed Bani sunt și ei soluții. În acest sezon Steliano Filip a fost încercat în zonă.
  • Extreme: Deian Sorescu, golgeterul formației din actuala stagiune, a avut o prestație solidă la echipa națională, în extrema stânga. Cel mai probabil, Dario Bonetti îl va păstra în această poziție și la Dinamo. În partea dreaptă pot să apară Andreas Mihaiu, Ahmed Bani sau chiar Gabriel Torje.
  • Atacanți: Alături de variantele Robert Moldoveanu, Mihai Neicuțescu, apare acum macedoneanul Ivanovski. Transferul lui Cătălin Țîră ar putea aduce și el un plus. 

Cum ar putea arăta Dinamo: Eșanu - NICA, R. POPA, Giafer, Amzar (A. Radu) - C. MATEI, Al. Răuță (Ehmann), St. Filip - TORJE (A. Bani), IVANOVSKI (Moldoveanu), D. Sorescu 

*jucătorii care au semnat sau care vor semna după ridicarea interdicției de transferuri sunt scriși cu majuscule

Motivul pentru care Dinamo ar fi refuzat toate ofertele pentru Sorescu

A surprins încăpățânarea cu care Dinamo l-a blocat pe Sorescu în vara aceasta, în care jucătorul a fost ofertat și din România, și din străinătate.

„Câinii” au nevoie urgentă de bani, și totuși nu și-au vândut căpitanul. FCSB a propus întâi 500.000 de euro, apoi a crescut oferta până la 700.000 de euro. Un preț asemănător propusese și Legia Varșovia.

Dinamo a respins toate ofertele. Administratorul judiciar ar pierde dacă ar accepta acum un transfer al lui Sorescu. Dacă-l vinde după aprobarea planului de reorganizare, RTZ&Partners, firma lui Zăvăleanu, beneficiază de 6 la sută din suma transferului. Ar lua 60.000 de euro dintr-o afacere de un milion, dacă Deian va fi cedat contra acestei sume.

Eu zic că ar trebui vândut Sorescu. Oriunde, atâta timp cât este spre binele lui Dinamo. E o situație în care Dinamo nu s-a aflat niciodată. Oricum, nu este prima dată când pleacă jucători de la Dinamo la Steaua sau viceversa. Deian nu este un jucător sută la sută crescut la Dinamo.
Marius Niculae

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Mutare importantă rezolvată de Dinamo! Al 4-lea transfer al săptămânii în „Groapă”

Dinamo și-a găsit atacant! S-a înțeles cu un fost rival din Liga 1 + ultimele detalii de la negocierile cu Torje

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
creeperno999
creeperno999  •  04 Septembrie 2021, 22:44

Ai uitat de cazul ,,valiza"

514091889218839
Mihai Buzea  •  04 Septembrie 2021, 18:26

Le-ați uitat pe burleanu!!

therealreddog33
therealreddog33  •  04 Septembrie 2021, 17:07

Eu zic ca pentru posibilitățile clubului sunt niște transferuri bune. Și mă bucură că sunt români. Acum să îi vedem și la treabă. Succes!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează