FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo este de vînzare » Negoiță este dispus să renunțe la club, dar pune o condiție: "Nu stau nici un minut pe gînduri"

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 ianuarie 2016 11:08

Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar majoritar la Dinamo în martie 2013, iar acum spune că este dispus să renunțe la conducerea clubului.

"Eu am preluat clubul Dinamo într-un moment dificil. A fost un risc foarte mare pentru mine. Au fost greutați și situații complicate. Dacă vine cineva foarte potent financiar și vrea să facă lucrurile mai bine decît mine, nu stau nici un minut pe gînduri.

Sînt dispus să vînd clubul, dar vreau să rămîn acționar minoritar. Oricine ar veni, cred că ar avea nevoie de mine, pentru că am învățat foarte multe. Nu mă gîndesc să îmi recuperez banii investiți. Este imposibil.

Clubul a evoluat mult ca organizare și am reușit să ieșim din insolvență. Într-un an de zile aș vrea să aduc un echilibru financiar la echipă", a spus Negoiță la DigiSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
zecs93
zecs93  •  08 Ianuarie 2016, 18:00

foarte bine, cauta un investitor si poti pleca !!!

guyencea
guyencea  •  08 Ianuarie 2016, 13:09

fcsb MIZERIA Romaniei!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează