FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV A dat Dinamo lovitura cu ultimul transfer? Gabi Tamaș vorbește la superlativ despre fostul său coleg: „E forță mare, va face diferența în România!” » Cu ce superatacant român îl compară

Articol de - Publicat luni, 28 ianuarie 2019 21:26

Dinamo încheie spectaculos campania de transferuri din această iarnă.„Câinii” s-au înțeles cu atacantul elen Athanasios Papazoglou, 30 de ani, ultima oară la Hapoel Haifa, care va semna marți un contract valabil un an și jumătate. 

Coleg cu Gabi Tamaș la formația din Israel, vârful grec a primit referințe extrem de pozitive din partea „veteranului” din defensiva lui Hapoel Haifa, care l-a comparat cu George Țucudean, golgeterul la zi din Liga 1. 

„Are forță, e un atacant bun, foarte bun, e forță mare! Are un joc de cap extraordinar, este genul de atacant de careu.

E genul Țucudean, eu zic că va face diferența în campionatul românesc și își va impune numele. Eu cred că Dinamo a făcut un transfer foarte bun. Se va remarca în Liga 1”, a declarat Gabi Tamaș, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Papazoglou a mai jucat de-a lungul carierei pentru Aris, PAOK, Asteras Tripolis, OFI Creta, Olympiacos Pireu, Atromitos, Kortrijk, Roda Kerkrade, Aalesunds și Hapoel Haifa. 

Vezi și: EXCLUSIV Încă un transfer la Dinamo » Cine e atacantul cu CV impresionant pe care îl aduce Mircea Rednic

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
dinamo100
dinamo100  •  29 Ianuarie 2019, 10:55

Ce atacant vine in campionatul Romaniei pe 2 lei cat ofera Dinamo?!! Numai unul care nu e dorit pe nicaieri. Pe de alta parte campionatul Romaniei a ajuns atat de slab incat aproape oricine vine de afara se poate remarca!

whiteredarad
whiteredarad  •  29 Ianuarie 2019, 09:52

Are multe cluburi la activ, nu pare sa stea peste 1 an la o echipa, este tipul de "pasare calatoare", adica ia prima de instalare , joaca un sezon, dupa care ar vrea sa repete treaba. nu imi pare mare scula, dar la ce echipa are Dinamo, s-ar putea ca , pe moment, sa fie util.

valyomanyd
valyomanyd  •  29 Ianuarie 2019, 08:44
Postat de zecs93 pe 29 Ianuarie 2019, 00:47

pare bunicel, acum sa vedem, are lovitura de cap foarte imbatabila si vine in careu + ca mai stie sa si suteze, e pe stilu lui nemec, doar ca mai complet putin, sincer eu l-as fi luat si pe Vodut care a fost la viitoru, ne trebuie un atacant rapid, tehnic ( cum e vodut) si unu la fazele fixe cu sut imparabil cum e acest PAPAZOGLOU, i-as fi luat pe amandoi plus fundasu ala italian Gonnelli si incheiam campania de transferuri cu acesti 3 fotbalisti, doar asa mai aveam cat de cat o echipa pentru nou sezon !!!

Ba gymd, e ca daca nu spuneau astia de Gonnelli, tu oricum il stiai ? :))) Iar ai citit pe dinamomania o declaratie a lui Rednic ca e in tratative cu el, cum ai citit si de Dielna ? :)))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (27)
Comentează