FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Anamaria Prodan se implică în disputa Negoiță-Lucescu: „Fake news? V-aș ruga să mai așteptați! Toată lumea vorbește, dar nimeni nu bagă bani!”

Articol de GSP - Publicat luni, 20 ianuarie 2020 09:46

DINAMO // Anamaria Prodan (47 de ani) a oferit în această dimineață noi detalii despre vânzarea clubului Dinamo către fondul de investiții din Emiratele Arabe Unite, dar și despre declarațiile acide ale lui Mircea Lucescu, cel care a numit tranzacția un „fake news”.

„Fiecare e liber să-și dea cu părerea. Eu n-am nevoie de imagine, nici Claudiu Florică n-are. Nu e vorba de imagine, e o copilărie să spunem asta. Doar arabii și Ionuț Negoiță pot spune dacă se va ajunge la un acord. Oamenii nu vor ca numele lor să apară în presă, ei n-au pățit acest lucru nici când au cumpărat clubul din Anglia (n.r - Charlton). 

Probabil Ionuț Negoiță nu mai are răbdare, probabil nu mai crede nici el că va vinde clubul. Nu-l condamn, dar eu știu că un astfel de un fond de investiții nu face nimic peste noapte. Dacă e un business bun pentru ei, atunci vor face afacerea. Dar dacă vor vedea toate alintăturile noastre vor face un pas în spate. 

I-aș ruga pe cei care spun că e fake news să mai aștepte. Suporterii dinamoviști ar trebui să deschidă ochii și să vadă că toată lumea doar vorbește în presă, dar nimeni nu bagă bani la această echipă”, a spus Anamaria Prodan, la GSP Live. 

+19 FOTO

ANAMARIA PRODAN INTERMEDIAZĂ VÂNZAREA LUI DINAMO 

Invitată recent la GSP Live, Anamaria Prodan a anunțat că intermediază, alături de Claudiu Florică, aducerea în „Ștefan cel Mare” a unui fond de investiții din Emiratele Arabe Unite.  

Șeicul Tahnoon Nimer, președintele lui Charlton și reprezentant al fondului care vrea să preia Dinamo, a confirmat discuțiile într-o emisiune televizată în Emiratele Arabe Unite: „Suntem pe cale sa achiziționăm clubul Dinamo din România, în acest moment avem negocieri ale formei finale de contract”.

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ionuț Negoiță, atac dur la Mircea Lucescu: „Să tacă, devine penibil!” + „Știți ce e ciudat?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  19 Mai 2020, 20:14

Nu a durat mult si fiinta asta imposibila a reaparut prin presa !! La cate fake news-uri a lansat pe piata, nu m-ar surprinde ca si acesta sa fie de aceiasi natura. Chiar credeti ca arabii aia au nevoie sa fie consiliati de acest specimen ca sa cumpere pe Dinamo ?? Sa fim seriosi !!

bogdany8
bogdany8  •  21 Ianuarie 2020, 10:58

Din pacate nu se va vinde clubu deoarece Negoita nu vrea sa vanda

depeche
depeche  •  20 Ianuarie 2020, 17:54

v-ati luat bonusul si luna asta...

Vezi toate comentariile (23)
Comentează