FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Antrenor, manager, finanțator » Mircea Rednic decide TOTUL! Ultimul gest i-a lăsat mască pe jucători: „Nici nu le venea să creadă”

Mircea Rednic mizează și pe factorul financiar ca să-i motiveze pe jucătorii aduși de el la Dinamo, mai ales că aceștia au, în medie, câte 4.000 de euro pe lună salariu acum // FOTO: GSP
Mircea Rednic mizează și pe factorul financiar ca să-i motiveze pe jucătorii aduși de el la Dinamo, mai ales că aceștia au, în medie, câte 4.000 de euro pe lună salariu acum // FOTO: GSP

Articol de - Publicat marti, 12 februarie 2019 14:28

Mircea Rednic a reaprins speranțele lui Dinamo la la play-off și a plătit din propriul buzunar o primă de 15.000 de euro jucătorilor și colaboratorilor. Iar la club a mai virat o sută de mii de euro, împrumut.

Mircea Rednic este la "butoane" la Dinamo. Antrenorul de 56 de ani a făcut curățenie totală în Ștefan cel Mare, schimbând o echipă întreagă, a învins în primele două meciuri din 2019, iar roș-albii sunt la 5 puncte de play-off, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat.

A dat primă și va mai da

Duminică este iarăși un meci capital pentru "câini", vor primi acasă pe FC Botoșani, o altă contracandidată la play-off.

"Este o atmosferă foarte frumoasă la echipă", au declarat jucătorii de acum ai roș-albilor. În afara rezultatelor pozitive, au început să câștige și bani din bonusuri. Pe lângă cele trecute în contractele personale.

Mircea Rednic a fost bucuros de succesul de la Sfântu Gheorghe cu Sepsi (1-0), echipa care ocupă momentan locul 6 de play-off, și a suplimentat prima de victorie de echipă. Conform surselor GSP.ro, a mai pus încă 5.000 de euro pe lângă cei 10.000 de euro luați în calcul inițial, bani ce s-au împărțit jucătorilor, dar și oamenilor din staff-ul formației.

"Acesta e "talentul" lui Rednic, să-i țină pe toți aproape și motivați. Jucătorilor nu le venea să creadă, nici străinilor, când au văzut banii", au comentat dinamoviștii. Iar o victorie cu Botoșani va fi din nou premiată de antrenor, din propriul buzunar!

A împrumutat clubul din nou

Momentan, Mircea lucrează pro bono la Dinamo. Încă n-a intrat pe salariu, 10.000 de euro pe lună la club, întrucât "până acum n-am reușit să fac nimic mai bun decât ceilalți antrenori", cum afirma recent.

Până atunci, conform TV Telekom Sport, tehnicianul a mai împrumutat gruparea cu 100.000 de euro! Aceasta după ce a plătit dublul acestei sume la finele lui 2018, bani ce i-a recuperat ulterior din drepturile TV

"Dacă ajungem în play-off, jucătorii vor avea o primă frumoasă. Nu-i lasă nea Mircea, fiți siguri! Tot ceea ce a promis, s-a ținut de cuvânt. Să ajungem noi acolo... Fiecare jucător are în contract bonusuri de performanță, dar se va lucra și la o primă colectivă"
Ionel Dănciulescu, director sportiv Dinamo

6.000.000 €este bugetul lui Dinamo, conform afirmațiilor președintelui Alexandru David

Vezi și: FOTO EXCLUSIV: Ivan Hladik a efectuat vizita medicală » Primele declarații ale noului transfer al lui Dinamo

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (60)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  13 Februarie 2019, 09:19
Postat de stoichkov10 pe 12 Februarie 2019, 19:38

Couch? 4 inglisz press 1. Spanisz 2.

Te-a nascut *** in puf si in masina,mai baiatule.Cred ca nu-ti dai seama ca esti pe pamant,iar ca mijloc de transport este si trenul,de fapt ca in toate tarile civilizate.Decat sa faci 5-6 ore pana la Brasov cu autocarul,nu este mai bine sa mergi 2-3 ore cu trenul(ca nu le cade rangul),s-au plimbat,cazat in BRASOV, SI AU FOST MAI DECONESTATI DE LA STRESUL "AUTOSTRAZII COMARNIC-BRASOV' . Eu cred ca REDNIC este un om foarte destept si calculat,fata de alti antrenori si manageri ai celorlalte echipe. Gigi Becali ce a castigat daca a inchiriat stadionul national ,si au venit 2000 de spectatori la un stadion de 55000 locuri ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sala_dalles
sala_dalles  •  13 Februarie 2019, 03:32
Postat de contele_cappuccino pe 12 Februarie 2019, 15:02

Deci Mircica Redmic vine cu bani de acasa.. asta n-ar fi o problema, dar mi-e teama ca nu a platit doar jucatorii din banii aia.. daca ne uitam la arbitrajele lui MIMAO, suspect de favorabile din ultima vreme, e normal sa ne intrebam daca n-au ajuns si pe la arbitrii niste bani?

Da tie teama tu fiind un *** la comanda

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kordell
kordell  •  12 Februarie 2019, 23:57
Postat de teniss pe 12 Februarie 2019, 18:55

scump mai e trenul la o echipa cu 6 mil buget daca couch da 1o0 de mii imprumut !

Couch inseamna canapea you stupid !

Vezi toate comentariile (60)
Comentează