FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV „Câinii” se pronunță în privința lui Sebi Moga, suspectat de spionaj pentru Craiova: „Rar s-a întâmplat să vedem asemenea 3 situații”

Articol de - Publicat marti, 05 noiembrie 2019 16:39

Dinamo a pierdut cu 1-4 la Severin în dauna Craiovei și au ajuns dis-de-dimineață în Capitală după aproape 7 ore de mers cu autocarul. Dinamoviștii au ținut să lămurească situația lui Sebastian Moga, secundul lui Dusan Uhrin. 

GSP.RO a scris aseară de faptul că antrenorul ar fi vorbit cu Eugen Neagoe despre primul „11” și tactica roș-albilor în meciul din Oltenia, iar „Geană”, acum la Hermannstadt, ar fi discutat despre acest lucru cu Victor Pițurcă, vărul său.

„Lasă gol valabil, dacă e valabil”

Bogdan Bălănescu, directorul general al lui Dinamo, a oferit o reacție pentru Gazeta Sporturilor: 

„Ca să lămurim situația lui Sebi Moga, pe scurt: are suportul și încrederea noastră totală, a staff-ului administrativ și tehnic, continuă la Dinamo. Nu știm de unde și cine a avut interesul să apară o informația de genul că a oferit primul 11 și tactica de joc lui Eugen Neagoe, care apoi ar fi trimis-o lui Victor Pițurcă. Am vrut să lămurim ca să nu rămână dubii. 

Altele sunt problemele adevărate, de altă natură: arbitrajele care sunt împotriva lui Dinamo! Rar mi s-a întâmplat să văd că lui Dinamo i se scoate mingea de poartă de trei ori în două luni. Montini cu Botoșaniul, Mrzljak cu Mediașul, Moldoveanu cu Craiova. E prea de tot și încep să cred că se vrea răul «câinilor», în condițiile în care echipa juca fotbal.

OK, am pierdut meciul cu 4-1, dar sunt detalii în fotbal pe care un profesionist le simte. La 1-0 pentru Dinamo, altfel se juca partida. Bine, pierdeam 6-1, dar lasă gol valabil, dacă așa e!”

Florin Prunea, manager general Dinamo, s-a pronunțat și el în acest caz: „Sebi Moga e una dintre persoanele cele mai loiale pe care le-am cunoscut vreodată. Aș lucra cu el oriunde. Bineînțeles că nu am crezut că ar putea oferi detalii din curtea lui Dinamo. Nu s-a pus problema să plece, va rămâne în continuare alături de noi”

Vezi și: 

CRAIOVA - DINAMO 4-1 // EXCLUSIV Ionel Dănciulescu iese la atac! Reacție incisivă a oficialului: „Am început să deranjăm, nu suntem doriți în play-off”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (32)
sasesase
sasesase  •  05 Noiembrie 2019, 23:42
Postat de mario_rdfe pe 05 Noiembrie 2019, 18:31

Bai clonistule de mic, cand zici despre craiova, te referi la stiinta ? Aveam 6 ani si stiam toata echipa Craiovei, iubeam acel club.. Stanga, Craioveanu, Pigulea, Sandoi, Silviu Lung, etc..ii iubeam, chiar daca in 92 a batut echipa orasului meu, in finala cupei..dupa ce lung a facut penalty cu eliminare in min 2, fara ca arbitrul sa acorde ceva..in acel an, stiinta a luat titlul si cupa, ultimul titlu de campioana al lor.apoi, dupa niste ani, clubul ala frumos a disparut.. a aparut clona csu, direct in liga a doua..imi amintesc ca la inceput jucau pe " extensiv" si aveau doar cateva sute de suporteri la meciuri..ceilalti se tineau mandrii si nu recunosteau clona...apoi,clona a crescut, a aparut in prima liga,a castigat o cupa, a terminat pe podium, se bate la titlu, are un super stadion, super lot si antrenor de mare valoare...si ce crezi ? suporterii craiovei, au inceput sa vina la meciurile clonei, sa aiba cea mai mare medie de spectatori din tara, sa iubeasca clona ! in timp ce stiinta se zbate inliga a treia...de asta zic, voi sunteti cei mai mari tradatori posibili, unde e mandria afisata de voi la inceput...unde e iubirea voastra fata de stiinta ? ia uite ma la ei..scriu si ei pe forumuri...halal suporteri !

Nenea, vezi că adevăratul Dinamo e la Badea. Nu mai da tu lectii la alții!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  05 Noiembrie 2019, 23:32

ciobotariu sa nu mai fie folosit in banda !!! il vrem la inchidere in cuplu cu r.grigore !!! moura , i.filip , rauta , brito si bejan sa fie pusi p lista d transferuri !!! vrem sa li se dea kredit tinerilor !!! ii vrem inapoi p : ehmann , v.vlad , r.negotei , dudea , cretu , longher , magureanu , raducan , v.olteanu , oltay , r.zamfir , a.lazar si p l.gheorghe !!!

dd.x
dd.x  •  05 Noiembrie 2019, 21:23

moga = mocca - nu se poate asa! afara cu tradatorii ingrati!!!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează